Mennyire erdemes venni szules utanra a jegbetetet?
Figyelt kérdés
Nemsok van a szulesig es hallottam a jegbetetrol gondolkodok rajta elso babam
Mennyire erdemes erre befektetni mert amugy van egy ara :D
2021. máj. 20. 17:09
1/9 anonim válasza:
Egy szülésznöt vagy nögyógyászt kérdezz meg, szerintem nem sok értelme van, de ök többet hallottak erröl, mint én
2021. máj. 20. 17:25
2/9 anonim válasza:
Nekem az első szülés után a kórházban aranyerem lett, és megváltás volt... Ott adták, előre nem vettem. A másodiknál sem vettem előre, de nem is volt rá szükségem. Én utólag is így csinálnám.
2021. máj. 20. 17:31
3/9 anonim válasza:
Nekem semmi értelme nem lett volna mert gátvédelemmel szültem és nem volt varratom, szülés után 2 órával törökülésben ücsörögtem az ágyamon annyira nem volt fájdalmam.
2021. máj. 20. 17:33
4/9 anonim válasza:
Nekem hatalmas gátmetszésem volt és ölni tudtam volna érte, de sajnos nem készültem vele.
2021. máj. 20. 17:44
5/9 anonim válasza:
Én vettem, de kidobott pénz volt. Volt gátmetszésem, nem is kicsi, hát gondoltam majd milyen jó lesz rajta ücsörögni. Hát rá se bírtam ülni, annyira vastag volt és kemény, és nyomta a gátsebet. Kényelmetlen volt még járás közben is. Mondjuk én repedtem is, 1 órán keresztül tettek rendbe szülés után, több hétig nem bírtam ülni utána. De ilyet biztosan nem veszek a következő szülésre. Legközelebb tuti jégzselét veszek, és fekvés közben hűtöm magam odalenn, vagy ráülök ha bírok.
2021. máj. 20. 17:54
6/9 anonim válasza:
Gátvédelemmel szültem, pici repedéssel. Bár az aranyerem csúnya, nagy volt, valamiért nem fájt. Nem tudom, miért, mert amúgy a pici aranyér is nagyon fáj máskor. De akkor az valahogy nem fájt.
Szóval nekem semmi fájdalmam nem volt szülés után, pénzkidobás lett volna
2021. máj. 20. 17:59
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szeepen
2021. máj. 20. 21:09
8/9 anonim válasza:
Nagyon megérte, szerezz be belőle a kórházi csomagba amíg van készleten és Te is úgy érzed még könnyebben mozogsz.
9. hónapban pihenésre fogott a dokim, így amiket megrendeltem pluszban Anyukám vette át és hozta be a kórházba. A járvány előtt született a babám.
Hatalmas sebem lett, plusz komplikált szülésem volt, leülni alig tudtam, egy kincs volt a jégbetét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!