Szules utan lehet hajat hosszabbitani?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 23:11
1/8 anonim válasza:
Nem csináltatnám akkor, mert szülés után "behozza magát" a hajhullás, tehát átmenetileg nagyobb arányban fog hullani a hajad, így a hosszabbított hajszálaidat nagyobb arányban veszted el. Szóval szerintem nem éri meg olyankor, érdemes a hajhullás csendesedését megvárni. De egészségügyi akadályról nem tudok.
2/8 anonim válasza:
Amit 1 ír + minek hosszabb kapaszkodó a gyereknek. Úgyis feszt fel lesz kötve hogy ne tépje vagy büfizze le
3/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne, a kicsi később párszor biztos elkapja, de semmi extra. Mind 2 terhességem előtt, alatt, után volt. Sajnos csak vállig nő meg a hajam, utána letöredezik, így évek óta van, a hátam közepéig ér.
4/8 anonim válasza:
Igen lehet,viszont nekem egy darabig hullott,addig nem csináltatnám.
5/8 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek a kettessel, nálam nem egyszer kétszer kapott bele a gyerek, hanem imádta cibálni (és igen, mindig lefejtettem a kezét és mondtam hogy NEM). Kb 4 hónaposan kezdte érdekelni a hajam, azóta is ha nem figyelek, ördögi kacajjal ráveti magát.
Illetve kb 6 hónapig hullott csomókban.
Én levágattam, és ahogy nő a gyerek úgy nő a hajam, szóval mire megérti hogy ne cibálja újra hosszú lesz.
Viszont hiába vágattam tök jó pixit, nem illik hozzám, szóval már vátom, hogy megint fenékig érjen 😊 ha lesz kövi gyerek, csak kontyban lesz folyton.
6/8 anonim válasza:
Lehet, igen, csak előtte zuhanyozz le.
7/8 A kérdező kommentje:
Persze teljesen egyetertek az elottem szolokkal de nem a hosszusagrol van szo hanem inkabb a dussagrol. Valakinek nem adatik meg a dus haj. Sajnos nekem vekonyszalu nagyon a hajam es keves is :( jelenleg van hajhosszabitasom. A babam 2 honapos. Tervezem kiszedetni a pothajam es pihentetni ha jon a hajhullos korszak ne nehezedjen ra plusz suly. Meddig tart a hajhullas?
2021. máj. 19. 00:25
8/8 anonim válasza:
Nem szedettem ki, sőt, mivel 10-en évig foglalkoztam is ezzel, akiknek volt, azok közül se szedette le a többség. Ha a picivel otthon vagy, összefogod. Ok, meghúzza, letépni nem tudja.😊 Jobban hullani nem fog tőle, viszont, ha te jobban érzed magad tőle, ne szedesd le. Nekem is ez volt a problémám, ezért rakattam fel, mert semmilyen hajam van. Póthajjal pedig van dússága, nekem se fenékig érő és soha senki mwg nem mondta volna, hogy nem az enyém. Teljesen ledöbbennek, mikor mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!