Van értelme hosszabbítható ágyat venni?
Mennyire amortizálják le a gyerekek az ágyat? Nyilván amin én aludtam gyerekkorom óta az még mindig egyben van, de az egy nagyon stramm heverő, de ezek a meghosszabbíthatók ilyen vékony keretesek. Egyelőre egy max 135 centis fér el a szobában, azért vennék most (még kiságyas a lányom), mert mostanában megint csak úgy alszik el, hogy rajtam fekszik, nem tudom letenni sírás nélkül... 🤦♀️ (13 hónapos) és akkor ezen eldőlnék addig.
Mit gondoltok, vegyek egy sima 135-140 centis ágyat, és majd később, ha kinövi, egy nagyot, vagy a meghosszabbítható is megél 18 évet? Jó lenne ha nem lenne kerete...
Semmi ertelme 18 evre tervezni egy agyat. Annak a matracat idonkent cserelni kell, ha nem cserelheto a gyerek gerince fog tonkremenni.
Vegyel most olyat ami befer, neked kenyelmes. Ugy is lecsereled majd
Szerintem felesleges.
Nálunk pl. a lányom 15 éves korától francia ágyban alszik. Nem azért, hogy szexeljen, mielőtt néhány nagyokos betámad, hanem mert az volt neki a kényelmes.
Sehol nem láttam még olyat, hogy a kombi ágyat kihasználták volna rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!