Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van értelme triciklit venni,...

Van értelme triciklit venni, ha még a babakocsiban is jól elvan a kisfiam?

Figyelt kérdés

Mi értelme a triciklinek egyébként? Nektek hasznos volt?

Októberben lesz 2 éves. Ha megyünk boltba, vagy postára nagyon jól elvan a babakocsiba. Nézelődik, mutogatja a dolgokat, amik érdeklik.

Van itthon pedálos traktor, de nem hajtja, kismotorozás se érdekli. Szerintem ezt sem tekerné. Abszolút nem ez a típus.

Most mindegy melyikben ül vagy nem? Van a triciklinek valami előnye a babakocsival szemben?

Köszönöm a válaszokat!

2020. aug. 27. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem nagyon van előnye.

Nekünk most kapott a lányunk 1.szulinapra.

Elvan benne, de nyilván ugyanúgy ül csak, közben fogja a kormányt

Szóval osszesegeben ugyanaz mint a babakocsi nálunk legalábbis ebben az életkorban semmi funkciója

Emellett kisebb a kupola, nem dönthető a háttámla, nincs elég pakolási hely rajta

Ahhoz meg sztem elég drága, hogy csak úgy legyen.

2020. aug. 27. 15:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes választ! Akkor nem veszek.
2020. aug. 27. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi multifunkciósat vettünk, aminek az ülése dönthető, megfordítható.

Később, a szülőkar is leszerelhető, a pedált is be lehet állítani, hogy ő hajtja, vagy nem.

Később, önnálló kis tricikli lesz belőle, ami nagyon jó lesz neki, amolyan bicikli előzményként, hogy megtanítsuk az alapvető szabályokra, mielőtt biciklire ültetnénk.

A lányom, nagyon élvezi. Még a pedálokat nem éri el, így lábtartón van a lába. Sokkal jobban kilát, mint a babakocsiból, szellősebb, szabadabb. Imádja a kis csengőt rajta.

Én is jobban szeretem, ha csak elugrani kell valahová, vagy csak úgy levegőzni indulunk.

Akkor könnyebb elővenni, mint a babakocsit.

Mi használjuk, mind a kettőt.

Az elején, én is tartottam tőle, hogy megéri-e, de eddig úgy néz ki, hogy nekünk, bevált.

2020. aug. 27. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Nekünk nem volt tricikli. A babakocsiját szerettem, kicsi volt és kényelmes.

Az én fiam amúgy nagy motoros volt, de még így sem érdekelte a tricikli. (Ismerős kisgyereknek volt.) Illetve csak addig érdekelte, míg rá nem jött, hogy nem ő irányítja.

2020. aug. 27. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk csak annyiból volt előnyös, hogy könnyebb volt, mint a sportkocsi, nyitottabb, inkább nyáron használtuk. Viszont boltban nem igazán szerettem, mert kicsi a rakodó tere. Szerintem meg lehet lenni nélküle, de ha vki vesz sem probléma.
2020. aug. 27. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Semmi ertelme. Csak egy cuccal tobb.
2020. aug. 27. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
2 evésnek mar minek. Szépen sétál mar gondolom veletek. Nálunk is 2 evesek lesznek és elég hosszú távot sétálnak, ha kell. Masfel órát simán.
2020. aug. 27. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!