Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Van értelme megvenni ezeket a...

Van értelme megvenni ezeket a nagyon drága babakocsikat?

Figyelt kérdés

Nagyon szep ez az uj 2015os Cam markaju babakocsi de vmi horibilis osszegbe kerul.... meg nagyon sokat nezegettem azon kivul is egyiknek masiknak hatalmas ara van. Tenyleg annyival jobb egy 200ezres babakocsi mint amennyivel dragabb olcsobb tarsaiknal? Ti milyet hasznaltok?

En nem fogok vele lepcsozni, buszozni...stb. legalabbis elmeletileg es csak abban vagyok biztos hogy 3 kerekut szeretnek. Legalabbis ezt ajanlottak!

Illetve ha van vkinek feher, bezs, krem vagy hasonlo vilagos szinu kocsija: nagyon nehez tisztan tartani?

Es cumisuvegbol milyet hasznaltok? Erdemes a draga tommee tippet venni vagy a kicsit olcsobb aventet? Vagy az annal olcsobb is ugyanolyan jo?

Most varjuk az elso babankat, ezert vagyok ilyen tanacstalan. Remelem nem neztek hulyenek emiatt :)

Szeretnek mindenbol jo minosegut ami jo lesz a picinek de azert durva lenne egy egesz havi fizetest egy babakocsira kolteni....

Elore is koszonom szepen a valaszokat!

2015. aug. 10. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem 200 e Ft-os babakocsit vegyen az, akinek ez meg se kottyan, 100 ezer felett már csak státusz szimbólum a babakocsi, annyival nem jobbak. Én pl rosszul vagyok a stokke-tól, úgy inognak, hogy én mindig attól félnék, hogy leborul a gyerekkel együtt.

Nézz szét bababoltokban, próbálj ki párat, 60-100ezer között is vannak nagyon jó kocsik.

Cumisüvegből ne vegyél sokat, az én kislányom pl. sem a tomee-t, sem az aventest nem szereti, csak a MAM-osat, annak lapított a cumija. (1-1-1-et vettem mindből, és miután a MAM- jött be, abból vettem még kettőt.

2015. aug. 10. 21:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Cam cortina x3? Na, azt nem vennék...nagy, nehéz, nehéz összecsukni, nekem kissé szedett-vedett, szerintem nem egy nagyon egyben levő darab. Ha màr 3 kerekű, akkor abc design cobra pl.

Üvegből mi mamost, és aventet hasznàltunk, de hatàr a csillagos ég.

2015. aug. 10. 21:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

HA most vennék babakocsit, nem vennék babakocsit.

Mi megvettük és kb. 2x használtam, mert nekem elegem is lett az akadályokból, mindenhova hordoztam a fiamat kendőben, majd beülős hordozóban.

Később vettünk esernyő kocsit, amikro már nehéz volt + terhes lettem megint, ráadásul annak a vázára rátehető az autós hordozó is, az bőven elég lett volna az elején is, mert nem mózesben tologattam órákat kint.

Sajnos nem tudtam az elején, hogy mi lesz nekem is kényelmes, így a babakocsi a kistesó után fog eltűnni, de szerintem ő sem fogja használni, mert a nagyobbat kell tologatnom az esernyőben, ha haladni is akarunk valamerre még. A picur hordozva lesz szintén.

Cumisüvegből én MAM párti vagyok, mert utáltam sterilizálni és azt szét tudtam szedni, rendesen tisztességesen el tudtam mosogatni és ki is száradt, nem sterilizáltam 2 hét után. Cumifejet vettem hozzzá más tipusút is, de kétszer használtuk, rengeteg levegőt nyelt, maradt a MAM cumifej is végül. Babafüggő is amúgy, melyiküknek mi jön be. Vannak MAM-ra ilyen szett akciók is, így vettem 5000-ért 2 kicsi, 2 nagy üveget, 2 cumit, cumiláncot, rágókát + a kezdőfejeket anno. Érdemes nézelődni a bababoltokban ilyen "ajándék" dobozok után.

2015. aug. 10. 21:05
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Az elsővel nem értek egyet, annak ellenére, hogy a stokke szerintem sem jó. Viszont egyáltalán nem igaz, hogy 100ezer Ft felett már csak státusz a kocsi. Mi az abc design cobrát választottuk és amellett, hogy szép, nem túl nehéz és iszonyatosan könnyű vezetni, jól megy szinte minden terepen. Kinek mi. Tény, hogy az olcsóbban között is vannak használható babakocsik. Tökéletes kocsi nem létezik.
2015. aug. 10. 21:07
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Nekem eddig minden cam gagyinak tűnt. És az olcsóbb kocsik is elég ... régimódinak, olyan olcsónak hatnak... nekünk közepes árú kocsink van, 3 kerekű és imádom nagyon vagány szerintem trendi, látszik rajta h új tervezés. Abc design cobra újan 200 alatt volt
2015. aug. 10. 21:39
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
50 ezer volt a 3 kerekű bézs kocsink a hordozóval, tökéletesen kiszolgált, nem kell több arra a kis időre. Ha 3 vagy több gyereket szeretnél, akkor érdemes egy jobb minőségű, így nyilván drágább kocsit venni, de 1-2 gyereket egy olcsóbb is kiszolgál. Nem vészes a bézs tisztítása, egyszer kellett mosni 1,5 év alatt.
2015. aug. 10. 22:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen.A Cam egyébként elég gagyi hiába drága.
2015. aug. 11. 00:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekunk draga babakocsi van, de nem szeretem, a mozes resze kicsi, az utpatkara nehez felmenni , nagyon razkodik. Nem koltenek tobbet ilyenre. Keso banat mostmar.

3-4 honapi kereste a megfelelot, hat beletrafaltam...

Cumisuveg babafuggo, nekunk a 4. tipus valt be. Egyelore vegyel egyet, hatha nem is kell, de ha kell, legyen otthon.

Minden babanak mas a jo, ezt nem tudhatod elore.

2015. aug. 11. 01:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi a babaváráskor a legtöbbet a babakocsi vásárlással bajlódtunk. Végignéztük sok bababotl kínálatát a 35-60 ezres olasz design alapján készült lengyel csodákat (gagyik, nehezek, nyikorognak) meg a drága olasz kínálatot, és végül egy ABC design Cobrát, ami tetszett is volna, de a 100 ezres lélekhatár fölött volt az ára. Ezek után rákerestem a neten és találtam egyet használtan fele összegért, és azt aznap meg is vettük. Én azt tanácsolom, ha kinéztél valamit, keress használtan egyet! Lehet, hogy nem fogod első nap vagy héten megtalálni, de előbb utóbb talán igen. Érdemes drágábbra beruházni szerintem, mert tényleg a legtöbb esetben több sebből vérzik egy 60 ezres babakocsi (pedig az se olcsó). 200 ezer Ft fölött pedig nem vennék. Szerintem ez olyan, mint hogy egy jó Volkswagen is tud annyit fele annyiért, mint egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező BMW :) Csak az egyik státuszszimbólum.
2015. aug. 11. 08:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ha tudnék sem vennék drága 100.000ft feletti babakocsit használtan. Felesleges. Mi használtan vettük 40.000ft-ért komplett szettel, és semmi baja, egy gyereket szolgált ki az elöző tulajanál. Bár én nem szeretem a 3. kerekű babakocsikat, nekem nem tűnik stabilnak. Én jobban szeretem az elől bolygókerekes kivitelt. A másik babakocsink Hauck, ezt is használtan vettük, nagyon szép alig használt állapotban volt. Én azt javaslom, ha rám hallgatsz használtan vegyél, néha ki lehet fogni olcsón.
2015. aug. 11. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!