Van értelme megvenni ezeket a nagyon drága babakocsikat?
Nagyon szep ez az uj 2015os Cam markaju babakocsi de vmi horibilis osszegbe kerul.... meg nagyon sokat nezegettem azon kivul is egyiknek masiknak hatalmas ara van. Tenyleg annyival jobb egy 200ezres babakocsi mint amennyivel dragabb olcsobb tarsaiknal? Ti milyet hasznaltok?
En nem fogok vele lepcsozni, buszozni...stb. legalabbis elmeletileg es csak abban vagyok biztos hogy 3 kerekut szeretnek. Legalabbis ezt ajanlottak!
Illetve ha van vkinek feher, bezs, krem vagy hasonlo vilagos szinu kocsija: nagyon nehez tisztan tartani?
Es cumisuvegbol milyet hasznaltok? Erdemes a draga tommee tippet venni vagy a kicsit olcsobb aventet? Vagy az annal olcsobb is ugyanolyan jo?
Most varjuk az elso babankat, ezert vagyok ilyen tanacstalan. Remelem nem neztek hulyenek emiatt :)
Szeretnek mindenbol jo minosegut ami jo lesz a picinek de azert durva lenne egy egesz havi fizetest egy babakocsira kolteni....
Elore is koszonom szepen a valaszokat!
Szerintem 200 e Ft-os babakocsit vegyen az, akinek ez meg se kottyan, 100 ezer felett már csak státusz szimbólum a babakocsi, annyival nem jobbak. Én pl rosszul vagyok a stokke-tól, úgy inognak, hogy én mindig attól félnék, hogy leborul a gyerekkel együtt.
Nézz szét bababoltokban, próbálj ki párat, 60-100ezer között is vannak nagyon jó kocsik.
Cumisüvegből ne vegyél sokat, az én kislányom pl. sem a tomee-t, sem az aventest nem szereti, csak a MAM-osat, annak lapított a cumija. (1-1-1-et vettem mindből, és miután a MAM- jött be, abból vettem még kettőt.
Cam cortina x3? Na, azt nem vennék...nagy, nehéz, nehéz összecsukni, nekem kissé szedett-vedett, szerintem nem egy nagyon egyben levő darab. Ha màr 3 kerekű, akkor abc design cobra pl.
Üvegből mi mamost, és aventet hasznàltunk, de hatàr a csillagos ég.
HA most vennék babakocsit, nem vennék babakocsit.
Mi megvettük és kb. 2x használtam, mert nekem elegem is lett az akadályokból, mindenhova hordoztam a fiamat kendőben, majd beülős hordozóban.
Később vettünk esernyő kocsit, amikro már nehéz volt + terhes lettem megint, ráadásul annak a vázára rátehető az autós hordozó is, az bőven elég lett volna az elején is, mert nem mózesben tologattam órákat kint.
Sajnos nem tudtam az elején, hogy mi lesz nekem is kényelmes, így a babakocsi a kistesó után fog eltűnni, de szerintem ő sem fogja használni, mert a nagyobbat kell tologatnom az esernyőben, ha haladni is akarunk valamerre még. A picur hordozva lesz szintén.
Cumisüvegből én MAM párti vagyok, mert utáltam sterilizálni és azt szét tudtam szedni, rendesen tisztességesen el tudtam mosogatni és ki is száradt, nem sterilizáltam 2 hét után. Cumifejet vettem hozzzá más tipusút is, de kétszer használtuk, rengeteg levegőt nyelt, maradt a MAM cumifej is végül. Babafüggő is amúgy, melyiküknek mi jön be. Vannak MAM-ra ilyen szett akciók is, így vettem 5000-ért 2 kicsi, 2 nagy üveget, 2 cumit, cumiláncot, rágókát + a kezdőfejeket anno. Érdemes nézelődni a bababoltokban ilyen "ajándék" dobozok után.
Nekunk draga babakocsi van, de nem szeretem, a mozes resze kicsi, az utpatkara nehez felmenni , nagyon razkodik. Nem koltenek tobbet ilyenre. Keso banat mostmar.
3-4 honapi kereste a megfelelot, hat beletrafaltam...
Cumisuveg babafuggo, nekunk a 4. tipus valt be. Egyelore vegyel egyet, hatha nem is kell, de ha kell, legyen otthon.
Minden babanak mas a jo, ezt nem tudhatod elore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!