Van értelme nagyon jó tablet mellé drága telefont venni?
iPad Air mellé.
Úgy, hogy zenét hallgatni - ami nekem fontos :) - iPodon szoktam.
Van értelme, persze, ha ki is használod.
egyébként egy Moto G bőven elég mellé. :)
Én is így gondolom :)
A régi telefonom egy ideje kb. csak hívásra meg sms-re használható, lassan kéne venni máikat.
Úgy indultam, hogy legyen a legolcsóbb, egy Lumia 520, elég az. De én olyan vagyok, hogy elkezdem nézegetni a teszteket meg a specifikációkat, és tuti, hogy kinézek egy, a tervezettnél 70e-rel drágább telefont :D És már nyomnám is a rendelés. De aztán rájöttem, hogy a tabbal annyira elvagyok, hogy igazából nem is érzem nagy hiányát a telefonnak, így meg kár ennyi pénzt elpazarolni.
Köszi a válaszokat, segítettetek dönteni :)
ájj..ájjj..ájjj!
várj még..
nekem egy igazán brand tabletem van, de van mellette egy Z1-em is..
nem kidobott pénz(persze, ha nincs, akkor talán)
de a modern világ másról szól..
már nélkülözhetetlen a 4G(LTE) NFC,DLNA,jó kamera, erős videó,nagy(min.5") képernyő, és alsó hangon is 2g ram..
nem is hiszed, mekkora előny, ha van egy szuper okosod a tablet mellett
nos, nem véletlen, hogy az Asus elkezdte gyártani az olyan tableteket, amit egy okosteló hajt meg...amikor elmész otthonról, csak kihúzod a tablet hátuljából az 5"-os telót, oszt jónapot..
ez a jövő..
lllehet köpködni.
Lehet, hogy ez a jövő, de tényleg nem nagyon használom ki...
:( A fotózás mondjuk hiányzik kicsit, de ezért kidobni 60-70e Ft-ot... Nem tudom. Mindegy, még van egy hónap gondolkodási időm, addig kell megújítani az előfizetésem, ezzel együtt fogok venni egyet, így éri meg.
Majd figyelgetem a kínálatot.
Köszi a válaszokat mindenkinek! :)
Az van, csak DSLR, mondjuk esti bulizgatás/iszogatés idején nem gyakran gyömöszölöm bele a táskámba :)
Á, nagy dilemma. Majd alszom még rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!