Van értelme megvenni ezeket a nagyon drága babakocsikat?
Nagyon szep ez az uj 2015os Cam markaju babakocsi de vmi horibilis osszegbe kerul.... meg nagyon sokat nezegettem azon kivul is egyiknek masiknak hatalmas ara van. Tenyleg annyival jobb egy 200ezres babakocsi mint amennyivel dragabb olcsobb tarsaiknal? Ti milyet hasznaltok?
En nem fogok vele lepcsozni, buszozni...stb. legalabbis elmeletileg es csak abban vagyok biztos hogy 3 kerekut szeretnek. Legalabbis ezt ajanlottak!
Illetve ha van vkinek feher, bezs, krem vagy hasonlo vilagos szinu kocsija: nagyon nehez tisztan tartani?
Es cumisuvegbol milyet hasznaltok? Erdemes a draga tommee tippet venni vagy a kicsit olcsobb aventet? Vagy az annal olcsobb is ugyanolyan jo?
Most varjuk az elso babankat, ezert vagyok ilyen tanacstalan. Remelem nem neztek hulyenek emiatt :)
Szeretnek mindenbol jo minosegut ami jo lesz a picinek de azert durva lenne egy egesz havi fizetest egy babakocsira kolteni....
Elore is koszonom szepen a valaszokat!
Nekem Stokkém van, és NEM, NEM IMBOLYOG BENNE A GYEREK.
Harmadik gyerek, tehát pár babakocsit már végig próbáltam. Szerintem ha sokat babakocsizol, akkor nagyon nem mindegy, hogy milyen kocsit választasz.
Első gyerek, első babakocsi, lengyel behemót. 2 hétig tudtam használni, aztán a megerőltetéstől lett egy csontkinövés a kezemen...
Így, harmadik gyereknél már nagyon pontosan tudtam, hogy mik az elvárásaim egy babakocsinál.
Igen, megtehetjük, hogy megvegyük és meg is vettük. Nagyon sok márkát kipróbáltam most is, hasonlítgattam, és tény, ég és föld a különbség egy Stokke Xplory és egy alsóbb kategóriás babakocsi között.
És annak a tudatában vettem meg, hogy nem fogja minden igényünket kiszolgálni a gyerek 3 éves koráig, tehát biztos, hogy kelleni fog még legalább 1, de inkább 2 babakocsi.
Igen, megtehetjük. Nyilván ha nem engedhetnénk meg, akkor másképp gondolkoznék.
Az ABC egyébként egy nagyon jó választás szerintem!
Nálunk sem vált be sem a Tommee cumisüveg az avent meg pláne nem. Az első két gyereknél a MAM cumisüveg jött be, most a harmadiknál a Suavinex. Pedig kipróbáltam a MAM-ot, a Nuk-ot is, de nem szerette.
(A mammal nekem az volt a bajom, hogyl én ételmelegítőben melegítem a vizet a tápszerhez, ezért a letekerős aljába beszivárgott a víz alulról, nem tudtam normálisan felrázni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!