Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A járássegítő babahámnak van...

A járássegítő babahámnak van értelme?

Figyelt kérdés
Mik az előnyei és a hátrányai?
2020. jún. 9. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nincs. Sőt! Inkább ártalmas!
2020. jún. 9. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Egy ártalmas dolog így értelme sincsen
2020. jún. 9. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Nincs
2020. jún. 10. 00:41
 4/7 anonim ***** válasza:
15%
1 éves szülinapjára kapta a fiam. Nem tanult meg vele menni hamarabb, mert nyilván nem erőltettem rá, magától meg csak néha tologatta. így én nem gondolnám, hogy ártalmas. Tegnap ment először egyedül a kisfiam, mármint többet ment mint mászott. 14 hónapos elmúlt.
2020. jún. 10. 02:54
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

Nem ártalmas csak felesleges. A bébi komp ártalmas. A járássegítővel nincs baj a tartással, lábbal...

Viszont egy jól fejlődő gyereknek teljesen felesleges. Úgyis talál magának valamit amit tologathat

2020. jún. 10. 04:55
 6/7 anonim ***** válasza:
42%

Jaj most látom hogy hám.😅 Bocsi korán van.

Ártalmasnak azt se mondanám de még nagyobb baromság

2020. jún. 10. 04:58
 7/7 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom számolni már, ez hányadik dolog, ami gyerekek rovására van, és üzletet csinálnak belőle... Hogy csak egy-két más példát is megemlítsek: ovisoknak életkori sajátosság okán (mivel teljesen máshogyan fejlesztendőek, mint az iskolás korúak) a feladatlapok, fejlesztőfüzetek kifejezetten károsak, nem szabadna lennie iskolai felkészítésnek. Szakmámnál fogva képben vagyok, mi a fejlesztés köre óvodás korban, és nagyon nem az iskolás módszerek. Az iskola persze sok esetben sürgeti az óvodákat- helytelenül teszik!

A zöldség sem lesz jó ízű, ha gyorstermesztik, legfeljebb látszólag szép és nagy lesz - belül meg íztelen...

Akár segédeszközről van szó, akár nem, a járni tanuló gyermek járatása tilos! Mivel segítéskor egészen mások a fizikai körülmények, az érzékelése a babának, mint amikor egyedül próbálkozik.

2020. jún. 12. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!