Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 13,5hósom, még nem jár! A...

13,5hósom, még nem jár! A járássegítőn nem áll fel, hanem térdelve közlekedik! Miért így használja? MIért nem áll fel és próbál úgy?

Figyelt kérdés
A bútorok mellett lépeget nagyon gyorsan is! Biztos nem érzi biztonságosnak a járássegítőt, de azt sem szeretném, ha így térdelve tologatná, mert akkor megszokja és lehet még tovább várat az elindulással! Volt valakinél így?
2013. ápr. 18. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
18 hónapos koráig kell önállóan megtanulni járnia
2013. ápr. 18. 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:
dobd ki a francba a járássegítőt.Csak hátráltatja a mozgásfejlődésben.
2013. ápr. 18. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ha még akkor sem tud magától járni akkor kell orvoshoz fordulni, nem kell erőltetni még a járást ( első voltam)
2013. ápr. 18. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:

A járás segítő el jó. Agyon tudnak esni a gyerekek ha állva tolják!

A babaádnak még nincs me az egyensúly érzéke, nem biztos magában, nem meri elengedni a dolgokat!

Sétáltasd kézen fogva kint, vagy tolja veled a nay babakocsit kint.

Ezt nem tudod sietettni, lehet holnap elindúl, lehet kell még neki 2 -3hónap!

2013. ápr. 18. 10:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Kaptuk ajándékba! Kidobni nem fogom, max eladom, de a kertbe van, a házba nem is használja, szóval amióta ilyen jó az idő, azóta cuppant rá! :) De akkor lehet elteszem a fenébe.
2013. ápr. 18. 10:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Az elinduláson nem izgulok, mert anyukám szerint én is későn indultam el... inkább a járássegítő aggasztott! :)

Köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 18. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!