Aggódjak 8 hónapos kisfiam nem mászik csak forog így közlekedik magától nem ül fel, de meg ül ha felültettem, vigyem orvoshoz? Védőnő nem mondta.
ha tudod, gyógytornásszal érdemes megnézetni, de aggódni nem kell.
ültetni enm szabad! majd ha ő magától ül, akkor kész rá.
szintén 8 hós legény anyukája.
Az én fiam is ugyanezt csinálta. Pont 8 hónaposan kórházban is voltunk egy hetet, kérdezgettem a nővéreket, dokit erről is (nem ezért voltunk), jókat szórakoztak "elsőgyerekes" anyukán. A fiam kb. 9 hónaposan kezdett el kúszni, majd 1 hónap alatt mászott, ült, felállt, 1 évesen már kapaszkodva lépegetett, 13-14 hónaposan szaladt.
Én nem azt mondom, hogy nálatok tuti nincs semmi baj, mert te ismered a gyerekedet, de az átlagos gyerek kategóriába bőven belefér. Vagyunk így egy páran, hidd el, akinek átlag szerint fejlődik a gyereke!
Másolok neked ide egy mozgásfejlődéses táblázatot, bár nem vagyok oda Vida Ágiért, de ezt tankönyvből vett példa:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!