Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beltérre 140 átmérőjű trambuli...

Beltérre 140 átmérőjű trambulinnak van értelme?

Figyelt kérdés
Panelban lakunk. Volt egy kisebb most ilyet vennék a 180-as már nagy lenne.
2020. júl. 22. 22:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Nekem kb 120-as lehetett, én imádtam gyerekként.
2020. júl. 22. 22:56
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Nekünk kb ekkora van itt bent.

Nagyon jóóóó!!!!

Időnként eljátszanak benne, vele negyed órát is csöndben. Megfizethetetlen 🤣

2020. júl. 22. 23:43
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Ha a szomszédokkal véres csatákat akarsz folytatni, nyugodtan.
2020. júl. 23. 00:18
 4/14 anonim ***** válasza:
52%

Tuti szétvágnálak a trambulinnal együtt, ha egész nap ennyit hallanék, hogy dübb, dübb, dübb, dübb, dübb, dübb...mert a kölykeid ugrálnak.

A trambulin nem panelba való!!! Nem is tudom hogy jut ilyen eszedbe. Már ha az ágyon ugrálnak a kölykök, az is hallatszik, de ez... Eszem megáll.

2020. júl. 23. 05:54
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Ja fujj, hogy képzeli. 😂 Akinek nem tetszik, ne költözzön panelba. Én sem mennék, mert én is agyfaszt kapnék a szomszédoktól, az is elég volt, amikor páram anyjáéknál voltunk pár hónapot. 🤷‍♀️ Ha meg oda költözik valaki, fogadja el, hogy a mamusz méretű kutya körmét is hallja egész nap. Nem a szomszéd a gyökér, mert élni meri az életét(bizonyos mértékig persze).
2020. júl. 23. 09:32
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Pont ez az, hogy akinek nem tetszik, hogy a trambulin nem panelba való, ne költözzön panelba.
2020. júl. 23. 09:47
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
🤦‍♀️ Majd biztos nem vesz meg valamkt a gyereknek, mert a szomszéd fontosabb...
2020. júl. 23. 10:31
 8/14 anonim ***** válasza:
86%

5-7, márpedig ez ilyen. A panelba nem veszek a gyereknek trambulint, ahogy én sem a panelban tartom a zumbaedzést.

Az a minimum; hogy a lakókörnyezetemre is figyelemmel vagyok. Alapvető emberi szolidaritás lenne, kár, hogy benned - és sokakban - nincs meg az együttélésre való képesség.

2020. júl. 23. 10:42
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
Igen, szerintem alap, hogy nem veszem meg. Ahogy dobfelszerelést se.
2020. júl. 23. 10:43
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

8-as mint írtam, én nem is költöznék panelba, ennyire egyszerű. Nem fogom az életem másokhoz igazítani, csak a saját családom számít. Ez nem azt jelenti, hogy éjszaka nekiállok füvetvágni, vagy fúrni, még házban sem, na de az, hogy a gyereknek milyen játékot veszek, ami ráadásul testedzés is, az az én dolgom legyen már. 🤷‍♀️ Ez verte ki a biztosítékot, hogy majd itt megmondja mindenki, hogy a kérdező mit vehet a gyerekének.

Mellékesen ha szőnyegen van a tranbulin, aminek gumi lábai vannak, nem lehet hallani, volt nekünk is, fenti szintről nem hallottuk egyel lentebb...

2020. júl. 23. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!