Beltérre 140 átmérőjű trambulinnak van értelme?
Nekünk kb ekkora van itt bent.
Nagyon jóóóó!!!!
Időnként eljátszanak benne, vele negyed órát is csöndben. Megfizethetetlen 🤣
Tuti szétvágnálak a trambulinnal együtt, ha egész nap ennyit hallanék, hogy dübb, dübb, dübb, dübb, dübb, dübb...mert a kölykeid ugrálnak.
A trambulin nem panelba való!!! Nem is tudom hogy jut ilyen eszedbe. Már ha az ágyon ugrálnak a kölykök, az is hallatszik, de ez... Eszem megáll.
5-7, márpedig ez ilyen. A panelba nem veszek a gyereknek trambulint, ahogy én sem a panelban tartom a zumbaedzést.
Az a minimum; hogy a lakókörnyezetemre is figyelemmel vagyok. Alapvető emberi szolidaritás lenne, kár, hogy benned - és sokakban - nincs meg az együttélésre való képesség.
8-as mint írtam, én nem is költöznék panelba, ennyire egyszerű. Nem fogom az életem másokhoz igazítani, csak a saját családom számít. Ez nem azt jelenti, hogy éjszaka nekiállok füvetvágni, vagy fúrni, még házban sem, na de az, hogy a gyereknek milyen játékot veszek, ami ráadásul testedzés is, az az én dolgom legyen már. 🤷♀️ Ez verte ki a biztosítékot, hogy majd itt megmondja mindenki, hogy a kérdező mit vehet a gyerekének.
Mellékesen ha szőnyegen van a tranbulin, aminek gumi lábai vannak, nem lehet hallani, volt nekünk is, fenti szintről nem hallottuk egyel lentebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!