Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beltérre 140 átmérőjű trambuli...

Beltérre 140 átmérőjű trambulinnak van értelme?

Figyelt kérdés
Panelban lakunk. Volt egy kisebb most ilyet vennék a 180-as már nagy lenne.
2020. júl. 22. 22:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Van szőnyeg a szobába, 100as trambulin volt sose volt panasz. Megrendeltem amúgy. Dob és zongora szőnyeg is van arra se jött panasz. Este már nincs zajongás
2020. júl. 23. 14:30
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

“ Majd biztos nem vesz meg valamkt a gyereknek, mert a szomszéd fontosabb...”

Talán azért TÁRSASház ezeknek a neve, mert több embertársaddal EGYÜTT élsz ugyanabban az épületben. Márpedig ha egy épületben éltek, akkor bizonyos szabályokat kötelesség betartani, ilyen például a zajongás elkerülése. Én nagyon szívesen bömböltetnék pl technot egész nap, de mégsem teszem, mert elfogadtam, hogy más emberekkel élek együtt és nem akarják a szarságomat hallgatni. Ahogy én sem akarom a trambulin ugrálást vagy dobolást vagy sikoltozást sem.

2020. júl. 24. 23:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Jajj 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2020. júl. 25. 00:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha volt 100as trambulin, akkor miért kérdéa, hogy a 140esnek van-e értelme? Pont ugyanannyi értelme van.
2020. júl. 25. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!