Szerintetek van értelme a játszotérnek, ha a gyerek csak másokon mozizik?
Hiába foglalkozok vele, lehet un már..., inkább mindig más szulokkel, gyerekekkel játszana, de mivel mindenki passziv vele, igy másokon mosolyog (joindulat! Kedvességből), másokat néz, követ es joformán áll/ül a játszotéren.
Persze néha csúszdázik is, stb.
De lassan nem látom igy értelmét, hogy Ezért kell nekem munka után szinte minden nap fáradtan "étlen szomjan" szenvednem. Kap ettől élményt a gyermek, fejlődik egyáltalán, vagy bármi?
Mennyi idős? Miért nem játszik a gyerekekkel? Egyedül sem játszik?
Mennyi ideig van hogy csak áll és néz? Az én 3éves lányom is van hogy pár percig csak áll és nézi hogy mit csinálnak mások, de ezzel szerintem semmi gond nincs.
Ó, imád játszani más gyerekekkel, a bölcsiben fogocskaznak, tancolnak, hancuroznak, csak jatszoteren mindenki magában jatszik v csak tesokkal szülokkel es nem foglalkoznak vele. Én meg hiába mikor nem dobom fel ugy néz ki. Mindenki mint egy zartkorű kis sziget.
Rossz latni. Pl most az autokat nézi az uton...
En meg minden nap szinte miatta görcsölök itt, lázasan betegen is, most meg szétfagyva
Nalad valami nem kerek.
Nem kell ott rohadni estig! Es nem is kell naponta. Nem csak ugy lehet lefoglalni ertelmesen egy gyereket hogy beb.szod a homokozoba, mint sok jatszos anyuka. Ezer dolog van, amivel a gyereket szocializalhatod es a kapcsolatotokat is erositi.
Bölcsis gyerekkel miért kell minden nap, hóban-fagyban, betegen órákat játszótéren ülni?
Rengeteg faluban nincs is játszótér, mégis ép gyerekek nőnek fel. Napközben szocializálódnak az oviban/bölcsiben, utána meg szülőkkel vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!