5 éves fiam nagyon szeret sakkozni,van értelme ennyi idősen sakkra járatni?
Figyelt kérdés
Van Valakinek tapasztalata, hogy hosszú távon kifizetődő volt, hogy ilyen korán elkezdte a gyereke komolyabban tanulni a sakkot?
Nem csak szeret játszani, jól is játszik egyébként.
2020. okt. 20. 22:41
2/18 A kérdező kommentje:
A Te gyereked is járt sakkra?
2020. okt. 20. 22:59
3/18 anonim válasza:
Mi más kéne? Szereti, ügyesen játszik, biztos örömét lelné benne
4/18 A kérdező kommentje:
Igazából az apja ellenzi. Őt akarom meggyőzni... Csak folyton minden érvembe bele köt...
2020. okt. 20. 23:49
6/18 anonim válasza:
Nagyon sok mindent fiatalon van értelme elkezdeni. Nem értem miért van az a hülye divat Magyarországon mostanában, hogy aki kicsit is értelmes, tehetséges valamiben, direkt vissza kell fogni. Talán hogy ne tűnjön annyira ki a sok 8 éves elsős és 7 éves ovis közül.
7/18 anonim válasza:
Szerinrem azért, mert ez egy életforma. Tehát magániskola lesz, stb ha annyira tehetséges. De én támogatnám.
9/18 anonim válasza:
Fiatalon kezdtem el sakkozni (mégse lettem Polgár Judit, sajnos).
Voltak könyveim, meg megnyertem egy helyi versenyt is.
Szerintem járjon nyugodtan sakkozni!
10/18 anonim válasza:
Utiló ugye Polgár Juditnak magániskolába kellett járnia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!