Hogy hosszabbíthatnám meg a luteális fázisomat?
Figyelt kérdés
Március óta próbáljuk összehozni a kistesót. Amióta próbálkozunk, a szabályos 28 napos ciklusom kitolódott 35 naposra. Ovum a 24. Napomon van, ilyen nap a ma is, ovu tesztem pozitív. A baj csak az, hogy eddig ovu után 10-11 napra meg is jön. A múlt ciklusban a 11.dpon halvány pozit teszteltem facellel, de még aznap meg is jött. Azt gyanítom, hogy nem tud rendesen megtapadni a rövid luteális fázis miatt. Ebben a ciklusban elejétől iszok napi 1 inofolikot. Maradt az első terhességemből progeszteron. Szerintetek nem árt ha azt szedek még pluszban?2020. szept. 22. 17:44
1/4 anonim válasza:
Inkább orvossal beszélj. A rövid lutealis és progihiány szinte kivétel nélkül másodlagos probléma, valami más zavar lehet a háttérben, amit érdemes felderíteni.
2/4 anonim válasza:
A progit látatlanba nem szedném, de az inofolic ezen tud segíteni, esetleg még egy kis E vitamin. Ha 3 hónapon belül nem látsz javulást, akkor beszélj dokival, lehet pont progit fog ajánlani, de lehet csak vérkép után. Bár akár egy telefont elengedhetsz, ha van dokid. Sok sikert, egyébként a 11 nap még pont jó lehet, bár azért az is kevéske :S Drukkolok, hogy hamar helyreálljon a dolog :)
3/4 anonim válasza:
Gyógyszert orvos ajánlása nélkül semmiképpen nem szednék, így az csak elnyomja a tüneteket, és nem a problémát szünteti meg, ami miatt kialakult a panaszod. Szerintem érdemes lenne elmenni egy jó nőgyógyász-endokrinológushoz, akinek elmondod, hogy ezt tapasztaltad. A továbbiakat majd ő elmondja.
4/4 anonim válasza:
Én vettem wtn ciklusbarát krémet, természetes progitartalmú,tényleg eltolható vele a menzesz,de ha elmész orvoshoz, kapsz rendes kapszulát rá vagy egyebet. Én a dokira hagyatkoznék,hogy ha progihiány van,akkor azt terhesség alatt is kezelni kell úgyis sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!