Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Igaz, hogy ha a veszélyhelyzet...

Igaz, hogy ha a veszélyhelyzet alatt járna le a GYED, akkor hosszabbítják?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy tavaly tavasszal így volt. De most nem rémlik, hogy olvastam volna erről bármit. Ma a játszótéren egy anyuka mondta, hogy bizony ez most is így van, ha lejár jövő hónapban a gyedem és még tart a veszélyhelyzet, akkor meghosszabbodik a veszélyhelyzet végéig.

Nem találtam erről semmit a neten, szóval eléggé hihetetlennek hangzik. Igaz vagy sem?

2021. máj. 10. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Engem is érdekelne
2021. máj. 10. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Az tavaly volt pár hónapig. Talán tavaly nyáron már meg is szűnt és újra addig tart, amig eredetileg tartana.
2021. máj. 10. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha ki is találják, akkor valószínű a választásokig. Utána már nem lesz fontos az emberek megélhetése, bárki is nyerjen.
2021. máj. 10. 23:06
 4/5 anonim ***** válasza:
72%

Most idén március 8-tól hosszabbítottak 1, tehát egy kemény hónapot azoknak, akiknek ekkor járt le.

Nekem március 7-én töltötte a kettőt, így lemaradtam. 😂 De már azok se kapják, akiknek utána töltötte.

2021. máj. 11. 07:59
 5/5 anonim ***** válasza:
57%

Nem, már nem él ez, rosszul tudja a játszótéroi anyuka.

Április 7-ig járt a hosszabítás. Ezután majd már gyest fogsz kapni.

Link, ahol elolvashatod a hivatalos infromációt az államkincstártól és nem találgatás: [link]

Ezután semmi új szabály erre vonatkozóan nem jött ki, ez az utolsó ezzel kapcsolatos intézkedés, nem hosszabbítanak már, ami végülis érthető.

Kocsmázni, shoppingolni, meccsezni lehet, akkor minden egyebet is gondolom, nincs már létjogosultsága az akkori intézkedésenek. Márciusban a "lezárás" miatt hozták ezt a döntést, kizárólag ideiglenesen.

2021. máj. 11. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!