Akik SOTE II-n szültek, vajúdásnál és szülésnél volt lehetőség szabad pozíció választásra?
Figyelt kérdés
Vajúdáskor felkelhettetek, járkálhattatok stb. ha jól esett, vagy mindenképp az ágyban kellett maradni?
A kitolási szakaszban szabadon választhattátok meg a pozíciót, vagy szigorúan csak fekve lehetett szülni? Vannak olyan kórházak, ahol még mindig bevett szokás, hogy lekötözik a nő lábát, ez itt is szokás még?
2021. máj. 14. 15:10
1/2 anonim válasza:
Ott szültem.
Vajjudóba nem örültek, hogy sétálgatok mert rákötöttek a ctg-re.
Majd mikor kaptunk egy szobát, ott már tudtam sétálni, labdán ültem a zuhany alatt. Szülni hanyatt felhúzott lábbal, bár bennem fel se merült, hogy máshogy lenne kényelmes.
2/2 anonim válasza:
Sote 1en szultem egy hete erdekel? Nem tudom mennyi kulonbseg van koztuk! Most
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!