Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi idő alatt, milyen...

Mennyi idő alatt, milyen rendszeresen végzett tornával szűnt meg a szétnyílt hasizmod?

Figyelt kérdés
Utána tudtál ismét edzeni, kondizni rendesen, nem nyílt szét újból?
2021. máj. 12. 00:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Poczak applikáció segített. 10 hónapos a kislányom, még nem jutottam el a rendes kondizásig.
2021. máj. 12. 07:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem mindegy mennyire van szétnyílva, de van akinek spontán regenerálódik van akinek olyan nagyságú, hogy akár műteni kell.

Én azt ajánlom keress egy jó szakembert (csak egy pici megjegyzés:lehetőleg ne edzőt vagy jógaoktatót találj, hanem gyógytornászt, mert ő az aki valóban szakmailag kezelni tudja ezt a problémát úgy, mint egészségügyit végzett személy) aki segíthet ennek a problémának a kezelésében.

Amit még ajánlanék az az, hogy ne kezdj bele egyből a nagyon erőteljes edzésekbe, hanem fokozatosan erősítsd magad és idővel úgy tudsz visszatérni a kondihoz, mint régen.

2021. máj. 18. 16:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, pont azt történt hogy szülés után visszaállt magától majd évek után elkezdtem edzeni, de most hirtelen szétnyílt. Valószínűleg amiatt hogy akkor nem lett megerősítve tornával az edzés meg szét nyírta kb. Most a kondit felfüggesztettem és rendbe kellene tenni a hasizmom
2021. máj. 18. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!