40+1 hetes vagyok. Délelőtt voltam NST-n, azóta folyamatos alhasi fájdalmat, derékfájást érzek, de nem "rendszeresen". Ez lehet a szülés jele?
Első baba, nem tudom, mit kellene érez nem. Igazából már kb. 2 hete fájdogál néha a derekam, a hasam, legutóbb 38+5 hetesen nézték a méhszájat, akkor még teljesen zárt volt.
Ma NST-re mentem, de szívhangot néztek csak, összehúzódásokat sem. A kórház viszont messze van, sokat kellett sétálnom is, lehet hogy csak emiatt fáj azóta folyamatosan az alhasam?
Kicsit olyan, mint amikor megjön a menstruációm, nem érzem, hogy az egész derekamba és hasamba átterjedne a fájdalom, lent nyilallgat és fáj inkább.
Kedves Kérdező, teljesen átérzem a helyzeted. Holnapra vagyok kiírva de ma pont ugyanezeket éreztem egész nap. Meleg zuhany után azt hittem enyhült kicsit, de most kezdenek újra visszatérni a fájdalmak.
Te próbáltad már a meleg zuhanyt? Sokan azt mondják, hogyha elmúlik tőle, akkor csak jóslók voltak, de ha nem, akkor már valószínűleg beindul a vajúdás.
Kitartást kívánok neked! Tudom mennyire nehéz már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!