Létezik olyan, hogy tágul a kismama, rendszeres fájások vannak, elmegy a nyákdugó és vérzés is van a tágulás miatt és egyszer csak abba maradnak a fájások?
Egész délelőtt vizsgáltak, mert nyitva vagyok, rendszeres fájásaim voltak, vérzek és ma a nyàkdugó is elment. Erre itt fekszem az ágyban és jó ha félóránként van egy összehúzódás, viszont a tágulásos vérzés még megvan. Ez normális??
Napközben meg már a bőrönd mellett ültem, annyira egyértelmű volt hogy amint sűrűsödik, indulni kell... most meg csend van..
Nekem egy hete tart ez.
Nyákdugóm múlthét hétfőn elment. 2 ujjnyira nyitva vagyok. Minden nap megindul valami, és vége is lesz.
Én arra keltem reggel hogy tágulasos vérzésem van fájást este 6 fele éreztem először. Éjfélre mentem be a korházba hajnalban három negyed 4 kor született meg a fiam.
Azóta megszületett?
Még nem. :/
De a vérzés legalább abba maradt. Lehetséges hogy a nyákdugó kísérője volt a mennyiség. Csütörtökön folytatjuk az nst-t.
Hacsak a szibériai hideg be nem indítja újra..? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!