38 hetes terhes vagyok . Szerdára van irva programozott császárom . Fájásaim vannak, nem túl erőssek, de nagyjából rendszeressek. Hivtam a szülészetet, azt mondták addig nem kell menni amìg nincs vérzés?
Figyelt kérdés
Vélemenyek? Minden esetbe van vérzés táguláskor?2019. dec. 1. 19:53
3/11 anonim válasza:
Prog császárnál ilyen nincs, hogy várni kell. Hamegindul a vérzés, ott nem fognak műtögetni. Nekem a kiírt prog.előtt egy héttel beindult, elment a víz. Azonnal bementünk.
4/11 anonim válasza:
Miért kell a programozott császár? Ez nagyban befolyásolja, hogy be kell-e azonnal menni...
5/11 anonim válasza:
Egyetlen csepp vér sem jött, mikor elindult a lányom. Úgyhogy ha rendszeresek a fájások, azonnal induljatok
6/11 anonim válasza:
Nem mindig van vér táguláskor. Ha rendszeresek és erősek a fájások, akkor menjetek be. Ha gyengék de 5percesek, akkor is.
Az egyik előzőnek meg semmi köze hozzá, miért programcsászár, ezek csak azért kérdezik, h megkérdőjelezzék az orvosok döntését, mert szerintük a császár az ördög találmánya.
7/11 anonim válasza:
Elsőnél nem volt, másodiknál volt.
8/11 anonim válasza:
Nem volt vérzés.
18 perces fájások voltak ,majd elfolyt a magzatbíz, akkor indultunk.
9/11 anonim válasza:
Most menjél! Nekem reggel 8-ra volt kiírva a programcsászár, éjjel 4 körül arra ébredtem elfolyt a víz, felhívták a dokimat, azonnal bejött 6-kor már meg is volt a császár. Tehát 2 órát sem lehetett vele várni!
10/11 anonim válasza:
Nekem nem volt vér! Menjetek be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!