Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetes terhes vagyok ....

38 hetes terhes vagyok . Szerdára van irva programozott császárom . Fájásaim vannak, nem túl erőssek, de nagyjából rendszeressek. Hivtam a szülészetet, azt mondták addig nem kell menni amìg nincs vérzés?

Figyelt kérdés
Vélemenyek? Minden esetbe van vérzés táguláskor?
2019. dec. 1. 19:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 6-os!

Én voltam az, aki megkérdezte, miért a program császár. Nem, nem azért, hogy szidjam az orvosokat, ugyanis szülésznő vagyok. Azért nem mindegy a programcsászár indoka, mert ha az mondjuk harántfekvés vagy előlfekvő méhlepény miatt került kiírásra, akkor nem szabad otthon várni, míg mondjuk egy farfekvésnél vagy előzetes császármetszés esetén nyugodtan megvárhatja otthon, hogy erősödjenek és rendszereződjenek kicsit a fájások, mert a babának könnyebb az átállás, ha nem csak "kikapjuk", hanem előtte felkészülhetett rá a vajúdás által.

2019. dec. 2. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!