Nem rendszereződnek a fajasaim?
Éjjel 11 óta tart. Most már több mint 1 perc hosszúak és a falat kaparom annyira faj , de semmi rendszer nincs benne. 5-8-10 percesek.
Tudok valamit csinálni hogy rendszereződjenek?
Ez tuti nem jósló már
De felhívtam a kórházat és azt mondtak várják míg 5 percesek lesznek
De nem lettek még mindig
Nekem is ilyen volt. Éjfélkor kezdődött, tusoltam, de nem lett rendszeres. Hajnal 5-ig vártunk, akkor bememtünk, mert enyhén véreztem, amúgy nem mentünk volna, mondtam a férjemnek, hogy majd ha rendszeres fájások lesznek. 10-5-8-13, ilyen össze vissza jöttek a fájások. Megvizsgáltak, 3 ujjnyi voltam, a vérzés tágulásos vérzés volt. 7kor elfolyt spontán a magzatvíz, 8-kor megszültem. Mondta a szülésznő, hogy mérjem a fájásokat, kérdezgette is, hogy na rendszereződik már? Mondtam nem, 2-5-3-7 percenként jöttek, az utolsó percig ilyen volt. Várhattam volna otthon. Mondjuk a víz elfolyása után úgyis mentünk volna.
Az elsőnél szabályos 15-10-7-5-2-1 perces fájásaim voltak, mp-re pontosan jöttek egymás után. Most is ezt vártam.
Én bemennék a helyedben a kórházba.
Gratulálok, sok boldogságot! :)
Pont írni akartam, hogy mi újság. Jól tetted, hogy bementél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!