Mi baja van a feleségemnek szerintetek? Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
1 hónapja szült azóta nagyon sokat sír, nekem már dolgozni kellett menni ezen a héten és mindennap sírva hívott fel hogy jöjjek haza mert nem akar egyedül lenni a gyerekkel. Teljesen megváltozott mióta szült.
Beszélgettem már vele erről egyszer azt mondja nincs semmi baja utána meg azt hogy nincs jól.
2021. máj. 6. 23:21
21/28 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat vagyok kettesben a gyerekkel. Mondtam már a feleségemnek hogy menjen barátnőjével valahova de nem megy csak boltba fél óra és itthon van.
Fürdésre hajmosasra van ideje amikor szeretné. Aludni még nem sokat alszunk de ezzel nem tudok mit csinálni én is felébredek mikor sír a baba és segítek neki akkor is.
2021. máj. 8. 00:03
22/28 anonim válasza:
Lelkileg viseli meg ha sokáig kell egyedül lennie a babával, mert nagyon nagy felelősség. Az első hetekben én is pánikoltam, de szép lassan hozzászoktam, hogy a gyerek nem harap. Vagyis harap néha, bevallom.
23/28 anonim válasza:
Mondjuk szerintem annak van a legkevesebb értelme, hogy éjszaka te is kelsz a gyerekhez, kivéve ha tápszeres, de akkor is értelmesebb lenne felváltva kelni. Ha te kipihent vagy, többször/ több időre át tudod venni a babát és a feleséged jobban ki tudja pihenni magát. Ha ő a szoptatás miatt mindenképpen kel, akkor te totál feleslegesen vagy ott. Szerintem.
24/28 A kérdező kommentje:
Tápszeres a baba
2021. máj. 9. 23:42
25/28 anonim válasza:
Na ha tápszeres, akkor mindjárt jobban fel lehet osztani a munkát, feleslegesen vagytok ott ketten, csak mindketten jól kimerültök, a feleségednek emiatt semmihez sincs kedve, te meg türelmetlen vagy emiatt. Ezt beszéljétek át, nem tudom mi miatt ébredsz fel te is, ha éjszaka felsír a baba, mi nálunk külön szobában alszik, azonnal meghallom, ha felsír, míg a párom átfordul a másik oldalára, én úgy megyek át, hogy becsukom az ajtókat, ne zavarjuk meg. Reggel konkrétan meg kell kérdeznie tőlem, milyen volt az éjszaka, mert annyira nem ébredt meg. Nálatok is valamin változtatni kell, mert egy baba etetéséhez, pelenkázásához egy ember szükségeltetik, totál feleslegesen fárasztja magát a másik. Külön szoba és vagy felváltva etetés, vagy az éjszakát csinálja egyedül a feleséged, te meg nappal vedd át 1-2x 1,5 órára, ha teheted.
26/28 anonim válasza:
Nálunk kétszer kel a tápszeres baba, az éjfél körülit a férjem vállalja a hajnalit én, mivel ő bagoly és fent van sokáig.
27/28 anonim válasza:
Nemrég szültem, hát a szülési utáni időszak pokol volt. Szégyenlem, de a kimerültségtől bőgtem a férjemnek, hogy ne menjen vissza dolgozni 2 hét után. Segíts neki, amennyit csak tudsz, ha nem javul, orvoshoz fordulj. Ne védőnőhöz, nincs meg hozzá a képzettségük, hogy depresszió esetén segítsenek. Kitartást!
28/28 A kérdező kommentje:
Nálunk is külön szobában alszik de én mindjárt fel ébredek ha sír és indulok a gyerekhez, feleségemnek mondani szoktam hogy feküdjön nem muszáj felkelnie neki is de kb 5 perc után már jön utánam hogy mivan.
2021. máj. 10. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!