Haragszik rám a feleségem és ilyenkor nem teszi le a kezébol a gyereket nehogy hozzá nyuljak, miért csinálja ezt?
Meg akartam etetni nem hagyta tegnap fürdetni akartam azt sem hagyta.
Azert haragszik ram mert szuletesnapjan nem tudtam itthon maradni muszaj volt dolgoznom.
Beszéljétek meg. Mennyi idős a kicsi?
A gyerekhez pont annyi jogod van, mint a feleségednek. Ezt soha nem értettem, hogyha bajom volt a párommal, attól még ugyanolyan joga van a gyerekéhez,mint nekem.
Szánalmas.
Felnőtt ember aki nem érti meg hogy a másiknak dolgoznia kell??? És ezért napokig duzzog???
És azelőtt, hogy gyereket csináltál neki, nem tűnt fel, hogy miféle?
Párommal mi is váltott műszakolunk (illetve én most gyesen vagyok), a legtöbb Karácsonyt keresztbe 24 óráztuk, közös szabad hétvégénk évekig nem volt.
Az utolsó, ami eszünkbe jutott problemaként a beosztásaink kínkeserves egyeztetésénél, hogy valamelyikünknek szülinapja van. Majd odaadtuk egy másik napon azt a könyvet vagy társast vagy pénztárcát.
Elképesztő, hogy felnőtt ilyenen problémázzon, sőt a gyerekét is belevonja.
#3 nem vehetem ki a kezéből erőszakkal.
5 hónapos
Nekünk szerdán volt a 9. házassági évfordulónk. A férjem elfelejtette. Rengeteg az intéznivalója, gondja mostanában. Eszembe se jutott megsértődni.
Az meg, hogy a gyerekkel büntet, nagyon kicsinyes, önző jellemre vall.
Előző. A legutóbbi évfordulónkat mindketten elfelejtettük, pedig nemzeti ünnepre esik 😂
A név- és szülinapim be szoktam írni a falinaptárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!