Kiborultam és a feleségem haragszik. Mit csináljak?
Ma nagyon szar napom volt és ma pont én fürdettem a 3 éves fiunkat amikor kikészített. Elkezdett durván hisztizni és bekattantam. Sorba rakta kis játékokkal a kád egyik szélét én meg lelöktem onnan az összeset nem tudom mit lelöktem a mosógépről is menet közbe, azt kiabáltam h "azt a hisztis qva eget" és jól becsaptam magam mögött az ajtót és elmentem kocsival. Szegény gyerek biztos megijedt. Hazajöttem és a feleségem nem szólt hozzám rám se nézett és a szobából is kizárt. Próbáltam valamivel elütni az időt ezért mindent megszereltem amit már régóta kér. Később is próbálkoztam de akkor se engedett be, ma már nem is fog. Megértem h haragszanak rám de mivel tudnám jóvá tenni?
30/F
Szűzanyám, de hát mit követhetett el az a pici gyerek, amiért így kellett viselkedned? :(
Tanulj meg egy kicsit uralkodni magadon!
sose a gyerek előtt rendezzetek balhét! pláne nem ilyet. a gyerekben ez biztos megmarad és szerncsétlen nem is tudja hogy mi volt ez , esetleg ő tett valami rosszat.
holnapra talán a feleséged is lenyugszik, üljetek le és beszélgessetek! mondjátok el kinek mi a problémája, nyugodtan , higgadtan próbáljatok meg kompromisszumra jutni.
és persze kérj bocsánatot a viselkedésedért.
Talán először a fiatokat kellene megnevelni. A feleséged pedig elég bunkó,amiért kizár. Meghallgathatná,hogy miért voltál kiborulva! Egy házasságban ez elengedhetetlen.
Tisztázzátok a dolgaitokat értelmes emberek módjára.
Egyenlőre többet nem tudsz tenni. Holnap majd kérj bocsánatot. Ne csak a feleségedtől. A gyerektől is.
És ne lepődj meg rajta, hogy ha most jó ideig félni fog tőled.
Bazz ember...
Hát ilyet többet ne csinálj, mert ez simán vállóok lehet..
Mivel teheted jóvá?
Van amit nem lehet jóvátenni.
Ez is olyan.
Holnaptól te főzöl és te rakod tisztába a gyereket mindennap, és minimum egy 3 kilós rózsacsokor a feleségednek reggelre!!!!
Meg vegyél egy boxzsákot a garázsba és azt üsd ha már nem bírod!
Nem ereszkedhetsz le egy hároméves szintjére!!!
"Próbáltam valamivel elütni az időt ezért mindent megszereltem amit már régóta kér"
- jajj, de aranyos vagy Te! :))))))
futás, valahol talán kapsz egy szál virágot, azt kötözd a kilincsre, és aludj egyet rá : ))))))
(már nem haragszik ám, csak ő se tudja hogy jöjjön ki)
Várj, amíg egy kicsit lenyugszik, aztán kérj bocsánatot. A rózsacsokor jó ötlet.
A jövőre nézve pedig talán jó lenne, ha valamilyen stresszkezelő tréningre elmennél, hogy kordában tudd ezt tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!