Kiborultam és a feleségem haragszik. Mit csináljak?
Ma nagyon szar napom volt és ma pont én fürdettem a 3 éves fiunkat amikor kikészített. Elkezdett durván hisztizni és bekattantam. Sorba rakta kis játékokkal a kád egyik szélét én meg lelöktem onnan az összeset nem tudom mit lelöktem a mosógépről is menet közbe, azt kiabáltam h "azt a hisztis qva eget" és jól becsaptam magam mögött az ajtót és elmentem kocsival. Szegény gyerek biztos megijedt. Hazajöttem és a feleségem nem szólt hozzám rám se nézett és a szobából is kizárt. Próbáltam valamivel elütni az időt ezért mindent megszereltem amit már régóta kér. Később is próbálkoztam de akkor se engedett be, ma már nem is fog. Megértem h haragszanak rám de mivel tudnám jóvá tenni?
30/F
Azért téged is meg lehet érteni részben. Bár nem a gyerekeden kellett volna kitöltened, hanem mondjuk sportolással..
A feleségednek vegyél virágot, a gyermekednek pedig mond el, hogy nem vele volt bajod, és nagyon szereted, ne haragudjon rád. Ne úgy beszélj vele, mint egy kisgyerekkel, hanem úgy, mint egy felnőttel.
Ez most már örökre megmarad a gyereketek lelkében. Az egész életére ki fog hatni.
De lehetsz még jó apa, ebből tanultál. Ha előzőleg felhúztak, akkor addig ne menj haza, míg meg nem nyugszol. Soha nem szabad hazavinni a problémákat.
Foglalkozz a gyerekkel, játssz vele, ha az asszony látja, hogy jó apa vagy, akkor megenyhül.
"Ez most már örökre megmarad a gyereketek lelkében. Az egész életére ki fog hatni. "
Hát azért ez nem igaz, mert engem apu 3 évesen véletlenül fejbe dobott kulccsal. Igaz nem direkt és nem kiabált meg ilyenek, és még csak nem is idegeségből csinálta, hanem lecsúszott az asztalról a kulcs én meg (mint egy kisgyerek) ott mászkáltam. És ha anya nem mondta volna hogy ilyen is történt a 13 évembe nem is emlékeztem volna rá soha. Nem hatott rám, nem lettem bolond, hülye, szeretem az apukám. Ennyi. Elfogja felejteni a kisfiad nyugi
a sok alszent idiotaval szemben akik itt adjak a tokeletes szulot en egyutt erzek veled ...
velem is elofordult mar ilyen h a hasonloan torpicsek (27 honapos) kisfiam tett tiltre de eleg kemenyen
nyugodj meg .. ok is megfognak
amit en a helyedben legkozelebb mashogy csinalnek es mar mashogy is csinalok egy hasonlo kirohanas utan h ha nagyon hisztis a kicsi oleld magadhoz es adj neki 1-2 puszit , mind a kettotoknek jot fog tenni :))
azoknak pedig akik osztjak a baromsagot :
1, ha nincs gyereked ne okoskodj
2, ha van gyerek de meg soha nem akasztott ki valoszinuleg keveset foglalkozol vele
"elütni az időt ezért mindent megszereltem amit már régóta kér"
- nagyon édes vagy Te, Kérdező! azóta is erre gondolok..
azon töprengek,hogy sértődjek jól meg, hogy érjem el ezt az én uracskámnál? :)))
Mivel nekem nincs gyerekem, nem tudok semmi okosat mondani. De a mindent megszerelés engem is totál meghatott.
Sokra talán nem mész vele, de jobb híján és tanács híján szurkolok neked, hogy a feleséged megbékéljen, és kicsi is gyorsan elfelejtse a dolgot.
23:19
Akár hiszed, akár nem, vannak más típusú emberek. Tudod azok (bár gondolom te ilyet nem ismert, mert nem szerepelt a tételes felsorolásodban), akik foglalkoznak is a gyerekükkel eleget, fel is idegesíti néha őket az a gyerek, rá is kiabálnak esetleg, mégsem csapnak vágnak körülötte.
Nem mindenki így vezeti le az indulatait.
Elhiszem, hogy az ember sokszor szívesen csapkodná az ajtót, dobálná a gyerek játékait, de nem muszáj ezt tennie és nem is mindenki teszi ezt.
Ettől függetlenül nem követett el olyan borzasztó bűnt a kérdező, bár azért érthető, hogy megharagudott a felesége.
A munkahelyi stressz levezetésére azért kellene valami megoldást találni, ne a kicsi igya meg a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!