Létezik olyan, hogy egyáltalán semmi előjele a szülésnek és mégis beindul?
Holnapra vagyok kiírva de semmi jele annak, hogy szülnöm kéne, tegnap az orvos enyhén felpuhult méhnyakat állapított meg.
Volt akinél nem volt semmi jele annak, hogy szülni fog de mégis beindult váratlanul? Olyan jó lenne ha megúsznám a szülésindítást.
04.05re voltam kiírva, meg 2019ben.
04.03an megfőztem, egyedül megebédeltem, kaja közben pont azon gondolkodtam, már csak 2nap...
Elmosogattam, főztem egy kávét. Kiültem a teraszra, szépen megottam, majd ahogy álltam fel, elöntött a magzatvíz. Minden jel nélkül.
Ez olyan 2óra fele lehetett. Hívtam férjem, 3ra hazaért, én full nyugiba voltam, nem voltak fájasaim. 5ig vártunk, akkor olyan 10percesre beálltak. Bementünk a kórházba, hajnali 2re meglett a fiam. Így 04.04én, 1nappal a kiírt elött.
Nekem
Egyik esetben sem volt jele
2. Szülésnél volt 5 kor egy enyhe mensis melegség
7-kor indultak a fájások
10 előtt a kezemben volt a pici
Első esetben 41 betöltött hétnél
2. Esetben 40+2 indult
3. Vagyok egyèbként mind 2 esetnél előtte voltam dokinál
Nst nulla
Uh alapján méhszáj 3000
Az eslővel semmi nem volt, nem is vettem komolyan, hogy most szülni fogok.
A másodiknál a 37. héten mondta az orvos, hogy már akár burkot is repeszthetne, erre indították a végén
Akkor még nem adom fel a reményt :)
Köszönöm, hogy megosztottátok a történeteiteket! Merítettem belőlük egy kis erőt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!