Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Létezik olyan, hogy egyáltalán...

Létezik olyan, hogy egyáltalán semmi előjele a szülésnek és mégis beindul?

Figyelt kérdés

Holnapra vagyok kiírva de semmi jele annak, hogy szülnöm kéne, tegnap az orvos enyhén felpuhult méhnyakat állapított meg.

Volt akinél nem volt semmi jele annak, hogy szülni fog de mégis beindult váratlanul? Olyan jó lenne ha megúsznám a szülésindítást.

2021. ápr. 16. 13:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
A kiírt nap reggelén görcsölni kezdtem, aztán jöttek a fájások, este született meg a lányom. Már benne volt a pakliban, hogy be kell feküdnöm.
2021. ápr. 16. 18:06
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Nyakdugo távozasan kívül semmi más jele nem volt, reggel távozott, este beindultak a fajasok. Másnap indítottak volna, 41 hetesen.
2021. ápr. 16. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Létezik. NST vizsgálat mutatta ki az 5 perces fájásaimat, amiből semmit nem éreztem. Császáros szülés lett. :)
2021. ápr. 22. 22:59
 14/16 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nem így alakultak ilyen szépen a dolgok, éppen szülésindításon fekszem bent a kórházban. :)
2021. ápr. 23. 02:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kitartást kérdező, nem az a legrosszabb dolog a világon :) Hamarosan lesz egy kisbabád, sok boldogságot hozzá!

Könnyű szülést!

2021. ápr. 23. 06:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Jaj de jó, az azt jelenti, hogy nagyon- nagyon közel van már a perc, hogy találkozz a babáddal, csak pozitívan, minden jó lesz! Erős vagy, ügyes vagy!
2021. ápr. 23. 11:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!