6hete szültem, 13kg fölöslegem van. Ki mikor nyerte vissza szülés előtti alakját? 50kg voltam terhesség előtt, van még rá esély, hogy valaha megint 50kg legyek?
A szülés előttit kb a szülőszobán, mert 2 kilót híztam összesen kevesebbel jöttem haza a kórházból mint mentem.
De sztorihoz tartozik hogy eleve kövéren lettem, terhes, 83 kiloval.
És még most 2 évvel szülés után is annyi vagyok, sose fogyok le :D Hiába akarok..Na de hátha...
2021. ápr. 10. 20:06
12/20 anonim válasza:
Első 2 nél +30 kg ocska szaladt fel😁1nél meg volt a 25 minusz mikor + teszteltem akkor volt a fiam 14 hónapos, a lányom után szoptatás alatt is híztam röpke 10 est de fiatalon le is adtam 1 éven belül.
Most öregen már alapból volt rajtam, plusz jött fel de nem olyan vész mint régen da a szoptatás megint betett és sajnos nem nagyon ment le 2 éves a gyerek, jó nem is teszek érte, és sajnos nekem régen is kb semmi kaja mellet 2 óra mozgással ment le. Most már inkább eszem😂
2021. ápr. 10. 20:10
13/20 anonim válasza:
Szülés után 2 nappal. 54kg,lapos has. Jó genetika, mozgás, nem zabálok. Nem is értem baba mellett hogy lehet kövérnek lenni, sokszor enni sem volt idom, szoptatok mai napig, sétáltam vele rengeteget, plusz jó sok szex. Ezek mellett nehéz elhizni.
2021. ápr. 10. 20:16
14/20 anonim válasza:
13 szerencsés vagy én ha nem alszom eleget, ami a kicsi mellett adott akkor többet eszem+ terhesen rosszul voltam az édességtől, szoptatás alatt megvesztem érte, mind ezt úgy hogy nem vagyok nagy csokis
2021. ápr. 10. 20:28
15/20 anonim válasza:
Kilòra 1 hònappal a szülès utàn, de làtvànyra nyilvàn nem ugyanolyan. Ùgy gondolom nagyban genetika is, 1,5 èvvel szülès utàn 51kg vagyok, ez 2kilòval több, mint szülès előtt.
2021. ápr. 10. 21:19
16/20 anonim válasza:
52 kg val kezdtem,72vel mentem szülni, kórházból 60nal jöttem ki és kb 5 hónap múlva 50 lettem ,azóta próbálom tartani
2021. ápr. 10. 21:41
17/20 anonim válasza:
10 hónapos a lányom, mostanában kezdem érezni hogy ott vagyok mint előtte.
Adj időt magadnak. Normál tempóban min annyi idő kell a testnek mint amennyi idő a babához kellett.
2021. ápr. 10. 21:53
18/20 anonim válasza:
3 hónapja szültem, +4-5 kiló van rajtam. Egyébként 12-őt híztam. Szülés után egy héttel egyébként a hasam már olyan volt mint előtte. Ez a plusz szerintem egyenletesen oszlik el a testem minden részén. Ha majd a vírushelyzet engedi, megyek vissza edzeni, addig is napi 7 km a babakocsival is segít talán.
2021. ápr. 10. 21:57
19/20 anonim válasza:
Az elso gyerekemmel 48 kg voltam amikor terhes lettem, 68 kg-al mentem szülni. Szoptattam nem diétáztam 3 hónap alatt 50 kg lettem.
2021. ápr. 11. 09:59
20/20 anonim válasza:
Kislányommal igazából nem is figyeltem oda magamra, de pár hónap alatt lementek a feljött kilók. Kisfiam most 5 hónapos, kb 5-6 kg súlyfeleslegem van, viszont ez most zavar. Egyelőre csak itthon végzek minimális tornát és odafigyelek, hogy mit eszem. Egyelőre lement 2 kg, remélem megy majd a többi is. Diétázni, meg extrém sportokba belefogni nem akarok, mivel szoptatok, és most ez a legfontosabb :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!