Mikor nyerted vissza terhesség előtti alakod?
64 kilóval estem teherbe, 72-vel mentem szülni, 62-vel jöttem haza a kórházból, három hónappal később már 59 voltam, a lányom most 8 hónapos, és 52 vagyok. Az égvilágon semmit sem teszek ennek érdekében, kicsit odafigyelek az étkezésre, de azt is csak azért, mert terhességi cukros voltam, és próbálom tartani (valamennyire) a szénhidrátcsökkentett étrendet, plusz gondolom a szoptatás pörgeti az anyagcserém, és így gyorsan lejöttek ezek a kilók. De szerintem ez inkább genetika, vagy én nem tudom, évek óta nem voltam ilyen vékony, pedig amúgy szerettem volna lefogyni már jó ideje. Hát ilyen is van. De nekem ez nem volt elvárás, én alapvetően úgy terveztem (volna, ha nincs ez a xaros vírus), hogy majd a gyerek fél éves kora környékén, ha már kicsit összeszedtem magam, elmegyek személyi edzőhöz, hogy rendbehozzon. Adj időt magadnak.
De csak hogy lásd: bőven van rá esélyed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!