Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor nyerted vissza terhesség...

Mikor nyerted vissza terhesség előtti alakod?

Figyelt kérdés
6hete szültem, 13kg fölöslegem van. Ki mikor nyerte vissza szülés előtti alakját? 50kg voltam terhesség előtt, van még rá esély, hogy valaha megint 50kg legyek?
2021. ápr. 10. 18:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
1,5 év. Én csak mozgással nem bírok fogyni, diétázni meg nem akartam míg szoptattam. Ez van. Nekem nem volt annyira fontos leadni azt a 10 kilót. A férjem is megértette.
2021. ápr. 10. 18:34
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Szülés után 2 hónappal 2 kg plusz volt rajtam, de ez már nem igazán látszott rajtam. A hasam azért pár hónapig nem volt olyan feszes és lapos mint előtte, azon csak a sport segített.
2021. ápr. 10. 18:38
 3/20 anonim ***** válasza:
65%
Hát nekem a gyerek 15 hónapos,és ugyanúgy megvan a plusz tíz kg. Egy deka sem ment le. Amit rohadtul nem értek,odafigyelek, állandóan jövünk megyünk,úton vagyunk. Passz .
2021. ápr. 10. 18:39
 4/20 anonim ***** válasza:
62%
Persze, hogy van! Én is 50 kg-ról kezdtem az első 2 terhességemet, aztán 60 kg-san mentem szülni. Nekem szerencsém volt, mert szoptatás alatt kb. 2-3 hónap alatt visszanyertem a régi súlyom. Az is igaz hogy amikor a 6 hetes kontrollon azt mondták hogy minden rendben, én rögtön elkezdtem futni. Szóval szerintem semmi sem lehetetlen!
2021. ápr. 10. 18:41
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
Hat hetesen futni,hát az elég extrém. Én még csoszogtam a császár után. Futni egy éves koraban egyszer lefutottam a postaig és fél órát horogtem itthon. 🙈
2021. ápr. 10. 18:48
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Első terhességem 56 kilóval kezdtem és 69-el mentem szülni. Viszonylag hamar újra terhes lettem és azt 62 kilóval kezdtem és 72-vel szültem. 5 hónap telt el. Januárban már 62 kg voltam. Most már azon dolgozom, hogy a régi 55-56 kilómat elérjem. Most már heti 4-5 45 perces itthoni edzés, egy kis odafigyelés a kajára. Remélem sikerül elérnem 😒😒😒
2021. ápr. 10. 18:51
 7/20 anonim ***** válasza:
64%
14 kilót szedtem föl, szülés után 5 nappal 1,5 kiló plusszom volt.. szóval mondhatni egyből 😂
2021. ápr. 10. 19:30
 8/20 anonim ***** válasza:
50%

64 kilóval estem teherbe, 72-vel mentem szülni, 62-vel jöttem haza a kórházból, három hónappal később már 59 voltam, a lányom most 8 hónapos, és 52 vagyok. Az égvilágon semmit sem teszek ennek érdekében, kicsit odafigyelek az étkezésre, de azt is csak azért, mert terhességi cukros voltam, és próbálom tartani (valamennyire) a szénhidrátcsökkentett étrendet, plusz gondolom a szoptatás pörgeti az anyagcserém, és így gyorsan lejöttek ezek a kilók. De szerintem ez inkább genetika, vagy én nem tudom, évek óta nem voltam ilyen vékony, pedig amúgy szerettem volna lefogyni már jó ideje. Hát ilyen is van. De nekem ez nem volt elvárás, én alapvetően úgy terveztem (volna, ha nincs ez a xaros vírus), hogy majd a gyerek fél éves kora környékén, ha már kicsit összeszedtem magam, elmegyek személyi edzőhöz, hogy rendbehozzon. Adj időt magadnak.

De csak hogy lásd: bőven van rá esélyed.

2021. ápr. 10. 20:03
 9/20 anonim ***** válasza:
68%
Szülés után 1 hónap. A hasam nyilván nem volt közel sem olyan feszes, de látványra ugyanaz voltam. A feszesség azóta sincs meg, de nem is teszek érte. (1 éves a lányom)
2021. ápr. 10. 20:04
 10/20 anonim ***** válasza:
49%
1hónap kb, baba tejfehérje érzékeny, nulldiétáztam.
2021. ápr. 10. 20:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!