Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen lesz szülni?

Milyen lesz szülni?

Figyelt kérdés
Szeptember elején természetes úton fogom megszülni a kisbabám, de nagyon félek. Tudom, hogy mindenki kibírja az a fájdalmat, de abban is biztos vagyok, hogy mások is így félnek előtte. Milyen élmény volt nektek?

2021. márc. 23. 12:36
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Gratulálok! ☺️ sok szép pillanatot tartogasson számotokra az élet!
2021. szept. 2. 23:08
 52/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek! ❤️ És az előző válaszolóknak is, hogy ilyen sokan leírták a tapasztalataikat! 😁
2021. szept. 3. 00:38
 53/55 anonim ***** válasza:
# 47, Kérdező, hát nem hoztad meg a kedvem a szüléshez a leírásoddal... De azért jó egészséget kívánok! :)
2021. szept. 3. 10:41
 54/55 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez még egy "jó " szülés volt 😄
2021. szept. 3. 22:58
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. ez még viszonylag barátságos beszámoló :)) A szüléshez nekem sem hozta meg senki a kedvem, senki nem festette úgy le, hogy pár sóhaj, tolàs majd könnyek közt dédelgeted az újszülötted (bár nem állítom, hogy nincs ilyen, ki tudja). De nincs annál szebb, mikor a saját vagy férjed vonásai visszaköszönnek a gyerekeden, amikor tudod, hogy ő a tiéd, a legfontosabb.. ❤️ na ez hozza meg a kedved! ☺️
2021. szept. 3. 23:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!