Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon félek a természetes...

Nagyon félek a természetes szüléstől! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Első babám faros volt, automatikusan császár volt. Nagyon konnyen ment a felepules. Nem is csak az, maga a császár is jo volt, nem vajudtam, az elso felállás utan mar konnyen ment minden. Most a második fejvegu. 30 hetes vagyok, de rettegek, hogy természetesen kell megszulnom. Miért nem lehet ilyenkor valasztani? Felvagtak a hasam, most ott lent is ossze legyek kaszabolva? Nincs fogadott orvosom, az elsőnél sem volt. De most nagyon figyelik őket, hogy indokolatlan császár ne legyen, nem vállal el senki.
2021. márc. 23. 09:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

És ha valaki nem hüvelyi úton születik, hanem császárral, akkor mit veszít az életben? Semmit.

Az mégis mennyivel jobb, ha a kérdező a félelem miatt nem fog tudni nyomni, és oxigénhiányos lesz a baba?

2021. márc. 23. 13:18
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
10 mi ez a baromsag? Sőt haljon is meg ha nem jön ki ugye? Mit érdekel téged más gyereke jól jön ki?
2021. márc. 23. 13:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha baj lenne nem eröltetnék a természetes szülést. . WOW, ezt ugye te sem gondolod komolyan??? Ha igen, akkor sajnos nagyon ostoba vagy és nem a fájdalomról van szó, hanem a komplikációkról.
2021. márc. 26. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:
44%

#11 Nekem azt mondta szülés után az orvosom, hogy náluk tényleg csak brutál indokolt esetben van császár, mert ők ugye orvosok, és képben vannak a császár kockázatairól, a vbac kockázatairól és tudományos alapokon mérlegelnek, nem érzelmi alapon, mint egy laikus. Pl. hogy császárral nem indulnak be bizonyos hormontermelődések, csak hüvelyen át szülésnél. Még az is jobb szerinte, ha vákummal átrántják a gyereket a szülőcsatornán, mint ha császárral kiemelnék.

Végül milyen lett a szülésed?

2021. aug. 5. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Tudományos alapon mérlegelnek és tényleg ezt mondta, hogy még az is jobb ha vakuummal atrantjak a gyereket?!

Komolyan csak reménykedem hogy az ilyen hülyeségek miatt hogy állítólagos "hormontermelodes" meg "lassabb tejbelovelles" nem lesz eggyel több sérült gyerek sem akinek az anyukája ott fog sírni hónapokig.

(Egy erintett)

2021. aug. 5. 12:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Végül csaszar lett, szerencsére az ügyeletes doktornő muszakjanak vége lett. O azt mondta nincs ellenjavallata a természetes szulesnek. Attól a perctől kezdve bogtem, de aki valtotta öt. Ő elvitt egyből császárra.
2021. aug. 6. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!