Volt burokrepesztés az első gyermekednél?
Figyelt kérdés
Milyen indokkal? Megbeszélték veled előtte?2021. márc. 15. 10:59
31/36 anonim válasza:
Elfolyt magàtòl a magzatvìz,lassan tàgultam.8òra vajudàs utàn sürgőssègi csàszàr lett,leesett a kicsi szìvhangja.
32/36 anonim válasza:
Elfolyt otthon éjfélkor zuhatagszerűen a magzatvíz.
33/36 anonim válasza:
32-es vagyok. Én nem tudtam megszülni,az oxi se segített tágulni. Azt mondták,zárt voltam teljesen. Persze a víz el tudott folyni.
Leesett a baba szívhangja az oxitól,sürgősségi császár lett másnap délben.
34/36 A kérdező kommentje:
Érdekes, nekem azt mondták a szülésznők, hogy minimum 4 centire nyitott méhszáj kell a burokrepesztéshez, az alatt fölösleges, nem is csinálják.
2023. szept. 21. 20:32
35/36 NemFogodKitalálni válasza:
Nekem volt burokrepesztés. Emlékszem, már majdnem teljesen kinyílt a méhszáj, de a víz még nem folyt el. Megrepesztették a burkot és rá kb fél-1 órára kezdődtek a tolófájások.
36/36 Ignis Subdialis válasza:
A gyermek a hivatalos kifejezés, nem kell ezt túlgondolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!