Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt burokrepesztés az első...

Volt burokrepesztés az első gyermekednél?

Figyelt kérdés
Milyen indokkal? Megbeszélték veled előtte?

2021. márc. 15. 10:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Születése közben, kitolásnál szakadt el a burok.
2021. ápr. 19. 14:25
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
41+5 napon indítottak, nagyon nem akart megszületni a babám. Oxis infúzióval csináltak fájásokat, majd 1-2 óra múlva repesztettek, hogy jobban haladjunk. Nem kérdeztek meg róla, csak közölték, hogy most ez fog következni. Igazándiból ha azt mondták volna, hogy egyem meg a függönyt, mert az gyorsítja a folyamatot, azt is megteszem. Végül 7 óra alatt lett meg spontán.
2021. ápr. 20. 16:23
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Indítani kelett, ballon fel helyezés történt amit el rontottak és komplikációk léptek fel, majd burok repesztes, 8 óra erős ( nem tudni mitől tartó vérzés) után természetesen szültem.
2021. ápr. 20. 21:24
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Nst miatt már eleve kórházban voltam mikor elvittek uh-ra. Ott kiderült hogy olyan kevés a magzatviz hogy vinni kell szülni. Közölték hogy burkot repesztenek és majd jön minden magától. Hüvelyi szülés volt.
2021. máj. 27. 09:06
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét szülésem este, magzatvíz szivárgással indult. Onnantól minden ment a maga tempójában, egyre sűrűbb fájások, tágulás. Az elsőnél volt oxytocin, ott 4 óra alatt megvolt a lányom, második teljesen beavatkozásmentesen 8 óra volt.

Remélem a mostani is így lesz mint az utolsó, csak egy kicsit gyorsabban :D

2021. máj. 27. 18:43
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
3. opciót jelöltem, de amúgy 3.+ 4. volt: elfolyt a víz, sima szülésnek indult, majd császár lett.
2021. jún. 5. 21:32
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

41.hétre kereken beindult a szülés reggel tágulási vérzéssel.

Eleve 41+1re akartak inditani.

Megvizsgáltak,2111 volt a méhszáj, hazaküldtek, s mondták, hogyha fájások kezdődnek menjünk be.

Délután 5 fele kezdodott a fájás, de kb.negyed órás volt, így nem tartottam szükségesnek. Aludtam, amennyire tudtam, s bementünk a megbeszéltek szerint fel9re reggel.

Szinten megvizsgáltak, felvettek az osztályra mert már 3333 voltam.

Mondtak, hogy délre itt a baba.

Nem volt itt, de szépen nyílt a méhszáj, ezért délben burkot repesztettek.

Szépen kinyílt a méhszáj, majdnem teljesen, de este 10 órakor végül mdgcsaszaroztak, mert a baba feje magasan volt.

Vegig feküdnöm kellett a kórházban, szerintem e miatt nem ment le a feje, de ezt sosem tudjuk meg.:)

Másodiknal vagyok várandós, egyelőre harantos. Valószínű ez is császár lesz.(35h km)

2021. jún. 5. 22:00
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Pont mint a 13-asnak, megrepedt a magzatburok hajnalban, mindent elárasztott a magzatvíz, de császáros lettem délután 16 óra körül, mert nem indultak be a fájások, semmit nem tágultam. Fájásgyengeség miatt császároztak meg.
2021. jún. 6. 17:44
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt. Már nagyon erős fájásaim voltak, majdnem teljesen ki is voltam tágulva. Nem beszélték meg velem, de szerintem már nem is voltam annyira magamnál. Csak szóltak hogy akkor most burkolt repwsztenek. Már nem volt tiszta, és onnan kb fél óra alatt megszületett.
2022. júl. 1. 08:44
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Volt. 41+1-re ballonnal indítottak, majd mivel nem generált fájásokat, burkot repesztettek. Ettől sem indult semmi, úgyhogy bekötötték az oxit és kb. 7 óra alatt megszületett a kislányom köldökzsinórral a nyakán.

Ebben az egészben nekem csak az borzasztó, hogy nagyon fájt a burokrepesztés, mivel a kislányom kobakjára volt simulva teljesen a burok. Nem volt köztük már víz. Próbálták helyezgetni a fejét úgy, hogy könyékig bennem matattak, azt hittem besz*rok. Össze-vissza karistolták is szegény buksiját. A gyerekosztályon kérdeztem, hogy ezek a sérülések attól vannak-e a feje búbján, azt mondta a gyerekorvos, igen, burokrepesztésnél nagyon gyakran látnak ilyet. Sebes kis karcolások, de szegénykém... Nekem teljesen elfacsarodott a szívem, amikor megláttam.

2022. júl. 1. 08:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!