Létezik olyan, hogy egy nőnek nincs ereje megszülni a
babát?
Figyelt kérdés
Félek, hogy én nem fogom bírni. Az az első, hogy nagyon kényes vagyok, egy fogászati kezelést is végig nyekegek-nyökögök. Menstruációs grcsöknél pedig mér papot kellett hívni hozzám. Tehát türelmem és kitartáso semmi. Ráadásul elég tápos vagyok, sovány, 56 kg (de magas hozzá). Ősszel lesétáltunk a férjemmel 8km-ert és izomlázam lett, kifulladtam , aludtam utána. Tehát se kitartásom se erőm. És keskeny is a csípőm. Megfogom tudni szülni? Augusztus elejére várom a kicsit.
Tudom, hogy nem szabadna ilyen videókat néznem és a frászt hozni magamra, de megnéztem egy felvételt ahol egy anyuka világra hoz egy babát. És ahogy láttam elég nagy erőfeszítés.
Max akkor, ha téraránytalanság van, vagy valami miatt nagyon kimerült az anyuka, de még általában utóbbi esetben is megszülik. Lehet kérni fájdalomcsillapítást a legtöbb helyen, ami segít, hogy a kitolás előtt pihenj kicsit. Nekem hosszú szülésem volt, de a kitolást már nem éltem meg olyan nehéznek, nem is fájt annyira, mint a vajúdás. Tudtam, hogy már csak ebbe kell beleadnom mindent és mindjárt láthatom a fiamat. Amúgy ha téraránytalanság lenne, tehát túl keskeny lenne a csípőd a baba méreteihez, akkor javasolta volna a császárt az orvos. Ha nézte a baba méreteit és nem mondott ilyet, akkor nem túl keskeny a csípőd.
2021. febr. 28. 19:10
5/65 A kérdező kommentje:
Nem javasolta a doki, azt mondta ha nem lép fel semmi, akkor természetes szülés lesz. Még a keskeny csípő miat aggódok a legjobban. Hanem amiatt, hogy elfáradok és nem lesz erőm nyomni.
2021. febr. 28. 19:15
6/65 anonim válasza:
Hiszti miatt nem fognak megcsászározni, hacsak nem magánklinikára mész, orvost ugye már nem fogadhatsz. Bocsi a megfogalmazásért.
Szóval vagy összeszeded magad, vagy nagyon negatív szülésélményed lesz.
Van még bőven időd testileg és mentálisan is felkészülni. Ha ennyire nyekenyóka vagy, ahogy leírod, már maga a terhesség sem lesz sétagalopp.
2021. febr. 28. 19:15
7/65 anonim válasza:
Van eszköz amivel tudnak segíteni ha neked már nem megy.
2021. febr. 28. 19:17
8/65 anonim válasza:
Nyugodj meg ne aggódj, vagy menni fog vagy max császár lesz ennél nagyobb bajod sem neked sem a kicsinek nem lesz
2021. febr. 28. 19:24
9/65 A kérdező kommentje:
Ez nem hiszti. Szeretnék segíteni a babámnak, de tényleg nagyon puhány, erőtlen vagyok.
2021. febr. 28. 19:26
10/65 anonim válasza:
Azért írtam, hogy bocsánat a fogalmazásért, mert lehet neked nem hiszti, de az orvos/szülésznő annak fogja venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!