Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen mértékű a fajdalom...

Milyen mértékű a fajdalom huvelyi szulesnel? Ha ennyire fáj akkor hogy hogy tobb alkalommal is bevallaljak a nők?

Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 08:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az hogy milyen mértékű az teljesen egyedi. Rohadtul fáj. Nem igazán összehasonlítható semmivel, de nekem van ami életemben jobban fajt és sokmindent el tudok képzelni ami meg jobban faj.

A csoda a sztoriban az, hogy annyi hormon szabadul fel, hogy az öröm meg a megkönnyebbülés elmossa a fájdalom emlékét. Persze van kivétel, ha valakit nagyon traumatizalt a szules. De ok általában nem, vagy másodikat csak császárral vállalnak.

2021. febr. 27. 11:54
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
6 nekem egyáltalán nem fajt a gatsebem utána meg semmim sem fajt. Csak volt ez a fura kiesik a belem érzés.
2021. febr. 27. 11:58
 13/13 anonim ***** válasza:

6

3x szültem csak az elsőnél volt vágás, de én akkor is este már ültam.

2.szülés volt a leggyorsabb és úgy éreztem pár óra múlva hogy irány haza, teljesen felvoltam pörögve. A 3. Szülés volt a legrosszabb mondjuk az a 20év szünet mondhatni első szülést csinált belőle, meg az is rontott a helyzete, hogy indították, , de utána egyből ültem, nem fájt semmim.

Akkor azt mondtam jó, hogy nem az első volt, mert akkor lehet 1 gyerekem van, na most úgy gondolom így 2 év elteltével mégis kellene neki egy kistesó, hogy ők is együtt nőjenek fel.

2021. febr. 27. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!