Milyen mértékű a fajdalom huvelyi szulesnel? Ha ennyire fáj akkor hogy hogy tobb alkalommal is bevallaljak a nők?
Az hogy milyen mértékű az teljesen egyedi. Rohadtul fáj. Nem igazán összehasonlítható semmivel, de nekem van ami életemben jobban fajt és sokmindent el tudok képzelni ami meg jobban faj.
A csoda a sztoriban az, hogy annyi hormon szabadul fel, hogy az öröm meg a megkönnyebbülés elmossa a fájdalom emlékét. Persze van kivétel, ha valakit nagyon traumatizalt a szules. De ok általában nem, vagy másodikat csak császárral vállalnak.
6
3x szültem csak az elsőnél volt vágás, de én akkor is este már ültam.
2.szülés volt a leggyorsabb és úgy éreztem pár óra múlva hogy irány haza, teljesen felvoltam pörögve. A 3. Szülés volt a legrosszabb mondjuk az a 20év szünet mondhatni első szülést csinált belőle, meg az is rontott a helyzete, hogy indították, , de utána egyből ültem, nem fájt semmim.
Akkor azt mondtam jó, hogy nem az első volt, mert akkor lehet 1 gyerekem van, na most úgy gondolom így 2 év elteltével mégis kellene neki egy kistesó, hogy ők is együtt nőjenek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!