Ha az én dokim szerint kizárt, itt viszont olvasom h sok doki bevállalja a 2 császár utáni sima szülést, akkor keressek mást vagy bízzam benne?
Figyelt kérdés
első sürgösségi volt,2. túl korán jött. most 3 év 2 hónap lesz a 2. és a 3. között2012. jún. 5. 16:54
2/8 anonim válasza:
Én bízok a dokimban. Ha ő nem akar kockáztatni, akkor én sem akarok.
3/8 anonim válasza:
Van egy ismerősöm , 3 császár után (kb.1,5 évente születtek a babák)most megint terhes lett és azt mondta az orvosa , hogy ezt simán kell megszülnie , mert már ö nem vágja mégegyszer fel , mert ugy néz ki a méhe , mint a kötözött sonka , kereszbe -kasul van vagdalva. Hát nem tudom mi lesz belöle...(persze félidös terhesen ment dokihoz , hogy már ne lehessen elvenni)
4/8 anonim válasza:
Az utolsónak ne higgy, ilyen nincs. Épp az összevagdalt méh miatt nem szoktak javasolni 2 császár után hüvelyi szülést, mert az erős méhösszehúzódások hatására szétválhat a heg. Minél többedik császár után történik ez, annál nagyobb az esélye a hegszétválásnak.
5/8 anonim válasza:
Én egyébként 2 császármetszés után nem vállalnék hüvelyi szülést, ha magamról lenne szó.
6/8 anonim válasza:
Én irtam az ismerösröl a történetet. Én sem hiszem , hogy simán fog szülni , csak azt irtam le , amit nekem elmondott.
7/8 anonim válasza:
Két császár után most lesz a harmadik. 21 hónap, ill. 2,5 év lesz a szülések között. A dokim azt mondta, hogy ebben az esetben már fel sem merül, hogy műt-e vagy sem. Sőt, még a hegvastagságot sem nézik, mert már csakis császár lehet. Két császár után nincs az a doki, aki bevállalná a sima szülést. Legalábbis én még nem hallottam ilyenről. Egy műtét után még igen, de kettőnél már nem kockáztatják meg.
8/8 anonim válasza:
ha szeretnel huvelyi uton szulni, akkor ismerek orvost, aki erre specializalodva bevallalja. prviben kuldok elerhetoseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!