Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után mennyi idő telt...

Császár után mennyi idő telt el mire a doki azt mondta, hogy megengedi a hüvelyi szülést? És sikerült?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2 évet mondott, addigra rendesen összeforr minden, amit vágtak.A második kérdésedre nem tudom a választ, mert most áprilisban született az első babám!
2011. jún. 21. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Nekem most februárban született a lányom, jövő nyárra tervezzük a tesót, azt mondta lehet természetes úton. Amúgy dokifüggő. Sokan félnek megengedni a természetes szülést császár után. Igyekeznek minden lehetséges kockázati tényezőt kizárni ami nem baj persze, csak hát azért szeretne az ember természetes úton szülni.
2011. jún. 22. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem annyit mondott a doktornom, hogy 6 honapot varjak a teherbeesessel. Pont egy evet vartunk, 10 nap mulva erkezik a hugi, ugy nez ki eddig hogy termeszetessel.
2011. júl. 1. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem egészségügyi bajod miatt lettél császározva hanem a baba mérete miatt akkor simán van rá esélyed! Nekem reggel 8kor indították, du. 4kor kötöttek oxitocint éjfélkor még mindig nem tágultam (fiam be se illeszkedett 42. héten se szüléshez) és császároztak. Leszállni nem tudott szerencsére mert kétszer a testén egyszer a nyakán tekeredett a köldökzsinór ami rövidebb is volt mint ami kellett volna, 4310 gramm és 58 centi volt!

2011. júl. 2. 14:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Kb.másfél év.Így hogy majdnem két év lesz köztük, most azt mondta, 70-80% eséllyel indulhatok...
2011. júl. 2. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!