Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gyengéd szülés- háborítatlan...

Gyengéd szülés- háborítatlan szülés?

Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan helyet szeretnék találni, elsősorban Budapesten vagy környékén, ahol gyengéd szülést vállalnak, gátvédelemmel. Nem vágják el a köldökzsinórt, nem törlik le a magzatmázat, nem sürgetik a szülést, emberi a bánásmód. Tudtok ilyen helyet ajánlani, ahol lehetőleg nem kétmillió forint a szülés. Köszi szépen.

2021. febr. 15. 00:08
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Hát utolsó,én nem értek egyet azzal amit írsz, de abban igazad van, hogy szíved joga arra költeni a pénzt amire akarod.
2021. márc. 15. 15:09
 32/35 anonim ***** válasza:
28%

30 engem itt vesztettel el: már megzavarták a kötődést, ami bezavarhat a tejtermelődésbe, a korai anya-gyermek kapcsolatba és innentől ugyanúgy dőlhet a lelki/fizikai dominó.

Nem kell ám minden baromságot torokra nyelni. Ha a kötődés ilyen apró baromságokon múlna a nők 50%-a felvagna az ereit és a gyerekek se szeretnek az anyjukat. De gyűlölöm amikor valaki a kötődéssel jön. Ez abszolút nem mérhető objektíven. Mivel eleve szubjektív dolog és nem lehet a körülményeket úgy mérni hogy ugyanaz a no ugyanazzal a gyerekkel a és b opción is atessen. Az en gyerekemet pl azonnal inkubatorba és legzessegitesre vittek. 3 napig meg sem foghattam. Köszönöm szépen tokeletes a kötődés és nem lettem lelki nyomoronc sem. Sem közvetlen a szules után, sem később. Racionálisan képes voltam felfogni, hogy most ez így a legjobb és legalább élünk mind a ketten. Tudom hogy nem mindenki ugyanúgy el meg egy stresszhelyzetet, de amit biztos hogy nem befolyásol hosszú tavon, hogy veled van e gyerek azonnal és a többi fancy modern-ősi dolog, az a kötődés

2021. márc. 15. 17:54
 33/35 anonim ***** válasza:
51%
Hozzászólásom a Kérdezőnek szólt csupán, mégis van, akikben kognitív disszonanciát ébreszt - a háborgásból ítélve. Eszemben sincs "meggyőzni" másokat a saját tanulmányaim, olvasmányaim igazáról, különösen azért, mert tudom, hogy a legrosszabb az, ha valaki elbizonytalanodik abban, hogy ő jól csinálta a dolgokat. A hit is nagyon sokat számít: ha valaki megbízik az eü rendszerben, már az sokat segíthet. Én sajnos már nem tudok, annyiszor mondtak nekem hülyeségeket orvosok, amik aztán nem úgy lettek (legutóbb a babavállalási esélyeinkről), vagy amiket szakirodalmak százai cáfoltak már azóta, hogy az adott orvos azt az egyetemen megtanulta. Szerintem Ti is hagyjátok meg a választási lehetőséget számunkra, akiknek igényünk van - általatok át nem látott okokból - a háborítatlan szülésre.
2021. márc. 15. 20:15
 34/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen előzőnek a gondolatait.
2021. márc. 15. 21:10
 35/35 anonim ***** válasza:
a szülés és teherbe eséstől számitot vizsgálatok kb fél millio vagy annyi se
2021. aug. 6. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!