Volt akit egyáltalán nem viselt meg a szülés?
Ma született meg a kislányom 15:45kor, teljesen háborítatlanul, sem oxi, se vágás, se repedés semmi..konkretan úgy érzem magam mint szülés előtt :D 9,5 óra kőkemény vajúdás, azt azért hozza teszem.. De, ugyanúgy ülök, nem fáj semmim, pisilésnél csíp egy kicsit de ennyi...
Kisfiam 5 éve oxival, erzestelelintessel született, vágtak is, repedtem is, majd megzavarodtam.. Nem azért kérdem mert zavarna, csak tényleg nekem annyira új ez az érzés 😊
1-es: Igen, kiszámíthatatlan, az első gyerkőc után egyáltalán nem erre számítottam..
2-es: Igen, valószínű :D
3-as: Ha elolvastad a kérdést, akkor mi is a kérdésed? Volt így még valaki? Szívesen olvasnám a történetét!
A szülés szerencsére engem sem viselt meg. Kétszer szültem hüvelyi úton: elsőt indították, második spontán indult. Az első, amíg tartott, addig sokkolt, de amint kibújt, már úgy voltam, hogy egy emberéletért ez teljesen korrekt ár volt. A másodiknál pedig végig tudatában voltam a történteknek, pedig tényleg fájt, mint a fene.
Hozzá kell tennem, hogy ezzel szemben a szülés utáni első 2-6 hét rendesen megviselt. A szoptatás fájt pokoli módon.
(Néha hagy dicsekedjen már az ember. Tanuljunk meg örülni más ember sikerének, boldogságának. Mi nem leszünk attól kevesebbek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!