Gyengéd szülés- háborítatlan szülés?
2-es vagyok
Mert szerintem már az a káros, hogy ennyire a szülés megtervezése körül forog a nők agya. Az egész terhesség alatt kéthetente orvoshoz rohangál mindenki a pozitív tesztről, aztán meg a szülés hirtelen legyen original háborítatlan természetes.
Valójában elég sok múlik a szerencsén hogy kinek hogy alakul a szülése, tök mindegy hogy készülsz, és az orvosi beavatkozások sem azért vannak hogy direkt megerőszakolják a nőket. Érdekes, az utána miért nem idegesít senkit, hogy 3 napig ott kell lenni egy tök idegen helyen csomó más frissen szült nővel, ahelyett hogy osszeszokhatna a család otthon? De az aranyoranyi trutyis osszebujas szerepel a szuelstervben...
Na a lényeg hogy már hiusagi kérdés lett, meg túlgondolt már ez az egész szuleselmeny tema, miközben a lényeg az, hogy egészséges gyerek és egészséges no legyen a végén, és ha ehhez gatmetszes kell, akkor az kell.
7-es vagyok. Nem a helyen múlt, hanem az orvoson. Ugyanott történt a horror első is. Akkor is választottam (egy sztárszülészt), de rosszul. Kicsit se voltunk neki fontosak, el is baltázta, mert a szomszéd műtőben a presztízséhez fontosabb eset volt, ezért nálunk későn reagált.
Másodjára beprotezsáltak egy valóban jó orvoshoz, akik végig követte a problémás terhességet, szülés alatt pedig igazi támasz volt (és nem fogadott el egy fillért se).
Nagyon rossz, hogy nem lehet most fogadni.
12 én nem akarlak lebeszélni, sőt ha van pénzed akkor hajrá! Ha lenne pénzem egy percig se gondolkoznek, befizetnem a VIP program császár csomagot.
Nekem elég volt a háborítatlan szülés egyszer... úgy látom túl nagy jelentősége van a szülés körüli felhajtasnak, és a lényeg (egészség!) meg elfelejtodik. Nem véletlenül írom.
12 továbbra sem gondolom hülyeségnek azt amit írtam. Az ezoterikus szulesterv ugyanolyan irrealis, mint amilyen baromság a sok oxival indított szülés. Amit én is visszautasítanek, és csakis császár, de hányan rettegnek a csaszartol, mert az nem szerepel a szüléstervben, és mert nők cseszegetik egymást hogy az szülés-e.
Szóval közös nevezőn vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!