Fel lehet készülni a szülésre?
Szerintem nem lehet felkészülni.
Nekem viszonylag könnyű szülésem volt. Igaz szakadtam.. az borzasztó volt .. 2 hónapig nem tudtam ülni rendesen..
De az idő megszépít mindent. Ne félj nem lesz baj. kórházi napok nekem azért voltak rosszak mert nagyon gyenge voltam, rengeteg vért veszítettem.. de a szoszobatarsak, nővérek.. mindenki kedves volt. Hamar eltelik az a pár nap. Inkább kérj segítséget az első 3 hétben. Ha a párod nem tud otthon maradni akkor anyukád költözzön oda :)
Én próbáltam fel készülni, meditálás, légzés gyakorlat, szülés fel készítő, videó, hang anyag.
Mikor hogyan vegyem a levegőt és mit tegyek és a párom mit tegyen.
Nos a nagy napon a nevemet is elfelejtettem és gyorsan se tudtam lélegezni nem hogy lassan pontosan ki be 🤔😂 azt éreztem minden mindegy csak legyen vége. És hogy ha valaki mondta volna hogy szó szerint teljes erőből nekem kell ki nyomni.... Nyilván tudtam, de hogy ekkora erővel azt nem. Azt hittem ez valami folyamat lesz ami jön magától.
Csak attól féltem, hogy nem lesz szabad vip szoba.
A szülésre szerintem nem lehet felkészülni
Fel lehet, terv is lehet, csak nem biztos hogy úgy is lesz.
Én nem féltem, nem aggódtam, végül rettegés lett az egész és totál máshogy volt minden, probléma mentes terhesség, végül rengeteg komplikáció lépett fel a szülés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!