Beleegyezel a kezelésbe. Abban benne van a gátmetszés is, nem viccből csinálják. Hogy ne szakadj szét száz helyen. Inkább 4-5 síma szélű varrat, mint ki tudja mennyi egyenetlen szélű, nehezen gyógyuló, mély szakadt seb.
2021. jan. 28. 22:02
12/26 anonim válasza:
Szòlnia kène, sőt engedèlyt kérni, ès hacsak nem leeső szìvhang miatt kell, akkor elfogadnia ha elutasìtod. Sajnos ezt sok helyen nem tartjàk be.
2021. jan. 28. 22:05
13/26 anonim válasza:
Nekem nem szóltak. Csak láttam hogy kézbe veszi a szikét.
2021. jan. 28. 22:34
14/26 anonim válasza:
Értsd már meg, hogy kértek engedélyt! Mikor aláírod a kórlapot, hogy beleegyezel a kezelésbe.
2021. jan. 29. 03:56
15/26 anonim válasza:
Nekem sem szólt az ég világon senki, sőt a sziket sem láttam. A hangjára lettem figyelmes, amikor vágtak. Kérdeztem, ez mi volt?! A doki 1 szót nem szólt, férjem mondta mi történt.
Mondjuk én nem bánom, hogy vágtak, inkább mint repedjen...
2021. jan. 29. 07:15
16/26 anonim válasza:
Mindkét babánál a zárójelentésből tudtam meg, hogy volt gátmetszés, az ég világon semmit nem mondtak hogy mi történik közben.
Szülés előtt meg nem engedték, hogy elolvassam mit írok alá, gondolom abban voltak ilyenek is
2021. jan. 29. 07:35
17/26 anonim válasza:
Nekem mindkétszer szóltak.
2021. jan. 29. 08:13
18/26 anonim válasza:
Első szülésnél nem szóltak, csak akkor tudtam meg, hogy vágtak, amikor össze varrtak. Másodiknál gátvédelem volt, de repedtem, így akkor is varrni kellett.
2021. jan. 29. 08:28
19/26 anonim válasza:
Nekem szólt a dokim, hogy gátmetszésre lesz szükség és hogy a következő fájásnál vágni fog.
Én meg annyit tudtam mondani, hogy csak szedje ki belőlem.
Nagy volt a babám feje nem fért volna ki így is nyomta a doki a hasamat már... aztán a gyerek szívhangja is leesett készítették a vákuumot nálam muszáj volt a gátmetszés nem bánom, szép munkát végzett szinte már nem is látszik. Fogadott dokim volt.
2021. jan. 29. 10:18
20/26 anonim válasza:
Nekem nem szóltak vagy kértek engedélyt, de talán jobb is, csak elöltött volna a pánik, én nézelődni is direkt nem nézelődtem :) A második szülésemnél repesztettek burkot, arra kértek engedélyt előtte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!