Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tájékoztatna valaki, többi lent?

Tájékoztatna valaki, többi lent?

Figyelt kérdés

V. kerületi lakos vagyok. 36 hetes terhes, a terhességem kezdetén az V. kerületi sztk-ba jártam rendelésre, majd magánorvost fogadtam. Hozzá jártam terhesgondozásra és végül megbeszéltük, hogy szülni is nála fogok. De ő a Margit kh.ban tudja csak a szülést levezetni (mivel oda tartozik).

Korábban volt egy szülésem a Péterfyben pár éve.

Sajnos bizonyos okokból mégsem lenne jó a Margit kh. , főleg, hogy messzebb is van tőlem, mint a Péterfy.

Kérdés:

Ha visszamondom az orvosommal, hogy nála szüljek, akkor ha beindul a szülés csak be kell mennem a Péterfybe és ott automatikusan felvesznek és szülhetek a bent lévő ügyeletes orvosnál? Vagy érdemes lenne már az nst-kel is a Péterfybe járni?

Kérem aki tud segítsen, fontos lenne...! Köszönöm!

2015. szept. 1. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Az első szülésnél a legjobb bnőm apukájánál szültem (ő vidéken praktizál). A terhességemet Pesten vitte végig az SZTK-s doki, mellette jártam vidékre is az orvosomhoz.

Amikor úgy vélte, befektetett. Felvettek az osztályra és mikor már túl léptük az időt, akkor császározott.

Második gyerkőcömet itt vitte végig egy másik SZTK-s doki. Ő felajánlotta, hogy megszüleszt, ha úgy adódik.

Ő a János kh-ban dolgozik.

Végül, az Uzsokiig jutottunk, ahová körzetileg tartozom.

Nem vette fel a telefont az SZTK-s doki.

Az ügyeletes minden gond nélkül megcsinálta a császárt és mai napig hozzá járok vissza, ha van valami bajom.

2015. szept. 1. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy 5. kerületi lakosként hová tartozol, a Péterfyhez-e. Ha igen, akkor már NST-re is oda járj szerintem, és igen, ha beindul, akkor csak oda kell bemenni, már ismerni fogod a járást, ezért érdemes odajárni NSTre.
2015. szept. 1. 15:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ahogy leírtam, kivitelezhető lenne nálam is, hogy a Péterfyben szüljek?
2015. szept. 1. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Az V. kerület a Péterfyhez tartozna?
2015. szept. 1. 15:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Már csak azért is, mert életvitelszerűen és lakcímkártya szerint is 5. kerületi lakos vagyok, viszont az 5. kerülethez tartozó kórházat nem találtunk.
2015. szept. 1. 15:56
 6/8 A kérdező kommentje:
2015. szept. 1. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Hívd fel a Péterfy terhesgondozóját, és érdeklődd meg, mehetsz-e hozzájuk: 461-4700/1123-as mellék!
2015. szept. 1. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Furcsállnám, ha még az 5. kerület is oda tartozna, de tkp bármi lehet.
2015. szept. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!