Tájékoztatna valaki, többi lent?
V. kerületi lakos vagyok. 36 hetes terhes, a terhességem kezdetén az V. kerületi sztk-ba jártam rendelésre, majd magánorvost fogadtam. Hozzá jártam terhesgondozásra és végül megbeszéltük, hogy szülni is nála fogok. De ő a Margit kh.ban tudja csak a szülést levezetni (mivel oda tartozik).
Korábban volt egy szülésem a Péterfyben pár éve.
Sajnos bizonyos okokból mégsem lenne jó a Margit kh. , főleg, hogy messzebb is van tőlem, mint a Péterfy.
Kérdés:
Ha visszamondom az orvosommal, hogy nála szüljek, akkor ha beindul a szülés csak be kell mennem a Péterfybe és ott automatikusan felvesznek és szülhetek a bent lévő ügyeletes orvosnál? Vagy érdemes lenne már az nst-kel is a Péterfybe járni?
Kérem aki tud segítsen, fontos lenne...! Köszönöm!
Az első szülésnél a legjobb bnőm apukájánál szültem (ő vidéken praktizál). A terhességemet Pesten vitte végig az SZTK-s doki, mellette jártam vidékre is az orvosomhoz.
Amikor úgy vélte, befektetett. Felvettek az osztályra és mikor már túl léptük az időt, akkor császározott.
Második gyerkőcömet itt vitte végig egy másik SZTK-s doki. Ő felajánlotta, hogy megszüleszt, ha úgy adódik.
Ő a János kh-ban dolgozik.
Végül, az Uzsokiig jutottunk, ahová körzetileg tartozom.
Nem vette fel a telefont az SZTK-s doki.
Az ügyeletes minden gond nélkül megcsinálta a császárt és mai napig hozzá járok vissza, ha van valami bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!