Másnak is sírhatnékja támad, ha a szülésre gondol ebben a vírusos időszakban?
Nálunk ez egész kórház át kell szervezve és egyelőre nincs semmiféle hír visszaszervezésről. A mostanában ott szült anyukák (és kórházi ismerős) viszont rettentő körülményekről számolnak be, nincs hely hol szülni, van, akinek a folyosón kellett vajúdnia, apukák nem jöhetnek be, csak amikor már a tolófájások jönnek (ha értesíti egyáltalán őket valaki), a friss császáros anyukák maguknak cipelik le a bőröndöket, még segíteni sem jöhet be senki, 6-8 ember plusz a kisbabák vannak egy kórteremben és két ilyen szobára jut egy fürdő...
Esküszöm, sírhatnékom támad, ha arra gondolok, ilyen körülmények között, magamra hagyva kell majd megszülnöm a első kisbabámat, mert egyékbént sem bírom ezeket a kórházas dolgokat :/
Tudom, nem egészen a kérdésre válaszolok. Szeptemberben 12 napot voltam korházban. Látogatás nem volt, a csomagot minden nap szépen be is hozta a férjem. Igen ám, de a balesetem miatt még ki sem tudtam rakni a holmikat a szatyorbol. (A nővérek kirakták persze. WC, fürdő a folyoson, igazábol mindegy volt, mert az ágyban fekve mosdattak. HAtágyas korterem, az ágyszomszédom borzalmasan horkolt, bármit is csináltunk. Az első napokban inni is csak akkor tudtam, ha odaadták a poharat. Emellett otthon volt az 5, 3 és 1 éves gyerkőc ...
Nyilván nagyon rossz volt, könnyebb lett volna, ha van látogatás, de ki lehetett bírni, nem volt más választás. Ehhez képest 3 nap a szülészeten szerintem semmi.
Könnyű, szép szülést neked, kérdező!
"Látogatás nem volt, de nekem az is tetszett, nyugiban voltunk legalább, nem tört ránk fél rokonság."
Igen, ennek is megvan az előnye. Főleg most a szobatárshoz nem tud nagy létszámú, hangos, sokáig ott maradó rokonság érkezni. Biztos rasszistának tűnök, de tudjuk milyenek...
Tudtad, hogy mi a helyzet a kórházakban, szóval vállaltad a plusz kényelmetlenséget, amikor úgy döntöttetek, jöhet a gyerek.
Nem most kell problémázni, már nagyon elkéstél vele. Fog összeszorít és kibírod, mert mást nem tehestz.
25
Igy vsn de mennyivel egyszerűbb most itt rinyálni mint gondolkozni
Én decemberben szültem igazolt covid fertőzéssel. A terhesség utolsó 2 hetében nyertem meg, így vizsgálatokra sem mehettem, karanténból vitt a mentő szülni. Mi is terveztünk apás szülést, nem pont így álmodtam meg...
El voltam szeparálva mindenkitől, teljesen kiürített részlegen vajúdtam egyedül egy szobában, persze néha rám néztek. Végül császár lett és mivel a babámat sem vihették el a többi baba közzé, azonnal megkaptam műtét után, mikor még nagyban remegtem a műtét miatt. Nem volt könnyű ott és akkor DE utólag már csak az számít hogy se nekem sem a babának nem lett baja, minden más mellékes!!
Kitartást!
26
Ilyen alpári stílust senki nem használt mint te!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!