Másnak is sírhatnékja támad, ha a szülésre gondol ebben a vírusos időszakban?
Nálunk ez egész kórház át kell szervezve és egyelőre nincs semmiféle hír visszaszervezésről. A mostanában ott szült anyukák (és kórházi ismerős) viszont rettentő körülményekről számolnak be, nincs hely hol szülni, van, akinek a folyosón kellett vajúdnia, apukák nem jöhetnek be, csak amikor már a tolófájások jönnek (ha értesíti egyáltalán őket valaki), a friss császáros anyukák maguknak cipelik le a bőröndöket, még segíteni sem jöhet be senki, 6-8 ember plusz a kisbabák vannak egy kórteremben és két ilyen szobára jut egy fürdő...
Esküszöm, sírhatnékom támad, ha arra gondolok, ilyen körülmények között, magamra hagyva kell majd megszülnöm a első kisbabámat, mert egyékbént sem bírom ezeket a kórházas dolgokat :/
Legtöbb esetben ez csak városi legenda. Esetleg beszélj olyanokkal akik mostanában szültek ott.
Én Győrről tudok írni, novemberben szültem. Mindenfélét beszéltek itt is, hogy a folyosón kell vajúdni, egybe vonták az urológiával,és férfiakkal együtt van a kismama stb...
Ehhez képest minden rendben ment, nagyon odafigyeltek ránk, a férjemet nekem kellett behívni, nyilván nem más fogja hívni. Látogatás nem volt, de nekem az is tetszett, nyugiban voltunk legalább, nem tört ránk fél rokonság.
Én is féltem előtte de felesleges volt. Abszolút pozitív élmény volt.
Szia, én is egyszerre tudnék duhongeni meg sírni ezektől.
Meg a szülés nem is érdekel, úgyse jó sehogy se, de ez hogy utána a járvány közepén egészségesen ott tartanak egy kórházban összevont kortermekben látogatás nélkül nekem elfacsarodik a szívem. Legalább hazaengednenek másnap...
Jól van kedves utolsó, ne szüljön senki gyereket hogy a 65+ osok meg jó sokáig tulelhessenek ... ja csak 20 év múlva majd maguk maradnak.
Azért nem állhat meg az élet egy ilyen miatt.
Tenyleg nem akarok rosszindulatu lenni, de ez benne volt a pakliba. Amikor teherbeestetek tudtatok, hogy ez a helyzet.
Biztos, hogy nem lesz konnyu, sot baromi nehez lesz ezzel egyedul megbirkozni, de muszaj.
De azt nyilván a kérdező is tudja hogy muszáj, nyilván ezért a gyakorira ír ki panaszkodast, nem hivatalos levelet a kórháznak.
És nyilván túl lehet élni de lehetne megoldást is találni pl ambuláns szülés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!