Nem rossz, hogyha szülés közben azt hallgatod, hogy vajúdik meg szül egy másik nő, mert csak egy kis vékony fal vagy egy függöny választja el egymástól a szülő nőket?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 15:03
21/25 anonim válasza:
Nem szóltam rám egyszer sem pedig a végén hangos voltam már. A vajúdást az oxitocinig hallkan csináltam végig. Nem zavartak a kismamák. A vajúdóban 6-an voltunk. A szülőszobák messzebb vannak egymástól így azt sem hallottuk csak ha tényleg üvölt valaki.
22/25 anonim válasza:
A hangos üvöltèstől sem jut kevesebb oxigèn a babànak, csak evvel befolyàsolni lehet a szülő nőket. Ha elhitetik velük, hogy a baba èrdeke, akkor hallgatnak.
23/25 anonim válasza:
22 azért de. Ha ahelyett hogy befelé melyeket lelegeznel kapkodod a levegőt és kifelé orditod, akkor kevesebb oxigén jut be. Ebben semmi extra nincs. Ettől függetlenül néha kell egyet üvölteni és valóban attól senkinek nem fog baja esni.
24/25 anonim válasza:
Rettenetesen üvöltöttem, mègis maradt elèg levegőm szülni.
25/25 anonim válasza:
9 vagyok, én nem kiabáltam, csak nyöszörögtem a fájáskor, közte nem. A váltás szülésznő kiscsaj jól leszólt, hogy hagyjam abba, csak annyi óra után nem volt erőm, hogy megvédjem magam, utána meg nem találkoztam vele. Egy tanulság van számomra: a másodiknál itthon leszek 2 percesekig, és úgy nyöszörgök, ahogy jól esik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!