Szülés után edzeni menni?
8 héttel a szülés után vagyok, és szeretnék menni edzeni. Heti 3szor szeretnék zumbazni (egyelőre otthon csinálnám, de el is tudnék járni egy órára ami üzemel kis létszámmal)
A családom ezzel nem ert egyet, szerintük a baba meg túl kicsi, hogy heti 3szor az apja vigyázzon ra 1 órát! Az apuka nem bánná, mivel o is támogatja a döntésem, hogy mielőbb formában legyek.
Szerintetek 8 hetre szülés után tényleg korai? Egészségi szempontból is kérdezem. Elvileg intim együttlét mar 6 hétre rá mehet akkor az edzés miert ne mehetne?
Mas szempontból, tényleg korai heti 3szor 1 órára otthagyni a picit az apjaval?
Ha az apának oké, akkor senki más véleménye ne érdekeljen, menj nyugodtan.
Én is heti 3x jártam edzeni, amíg nyitva voltak a konditermek. Az én lányom mondjuk tápszeres, ennyivel "könnyebb", hogy a férjem is meg tudja etetni. Neki teljesen természetes volt, hogy ugyanúgy ellátja a gyerekeket (merthogy 2 is van), mint én, sőt, azt mondta, felőle mehetek minden nap is, ha az esik jól. Egy normális, felnőtt, felelősségteljes szülő így működik...akkor ennyi erővel te is kiakadhatnál, hogy egész nap te vagy a gyerekkel, mert ő dolgozik.
A családod véleményével ne foglalkozz, nektek kell kettőtöknek egyetérteni.
Olvass utána a dolgoknak, illetve nem árt egy gyógytornász segítsége sem. Igaza van az 1esnek hiába lett lepontozva. Nagyon nem mindegy mit és hogyan edzel.
A tej minőségét is befolyásolja ha valamit túlzásba viszel. Illetve ha eddig nem próbáltatok lefejt tejet adni, akkor ne élesben próbáljátok először. Van olyan baba aki nem fogadja el. Lehet engem is lepontozni
Hol tartanak zumbát ?
Kormányrendelet szerint az tilos most,nem?
Mivan ?🤣 senkire se hallgass az apuka ugyanolyan értékű szülő mint te 😃....sőt nem is értem eddig hogy bírtad ki hogy nem voltál 8 hetig a gyerek nélkül legalább egy kicsit, egyedül.
Egyrészt muszáj hagyni hogy az apukánál kialakuljon a kötődés már ha nem akarod hogy kiszálljon szépen lassan, másrészt bőven jár neked ennyi ! Azért figyelj oda hogy ne erőltesd túl magadat egyébként én édesanyukam is edzett már 2 hónaposan edzoteremben igaz ő előtte is aktív volt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!