Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után ha kijön a gyereko...

Szülés után ha kijön a gyerekorvos mit adjak ajándékba vagy mennyit illik adni? És a védőnőnek? Ti mit adtatok?

Figyelt kérdés

Ugy tudom stulés után házhoz fogbak jönni .

Ilyenkor mivel kínáljuk meg, mit adjunk?

2021. jan. 13. 11:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%
18, ez most már illegális és büntethető vagy te is és a doki is, ugye tudod?
2021. jan. 13. 15:01
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén még egy pohár vízzel se kínáltam meg őket. Vhogy messze eszembe sem jutott 4-5 nappal szülés után, még a második gyerekemnél se. Egyedül a szoptatási tanácsadó kapott egy pohár vizet, de mondjuk ő nem 10 percet volt nálunk.
2021. jan. 13. 17:18
 23/26 anonim ***** válasza:
14%

Nem baj.

Mint írtam mindenk8vel normálisak, csak így vannak előnyeink, de ha nem lennenek is adnék, mert fillérekért dolgoznak rengeteget.

2021. jan. 13. 18:41
 24/26 anonim ***** válasza:
87%

23

Mi nem adunk semmit és amit leírtàl működik mégis.

Szerzett rotaoltást, amikor nem lehetett csaknúgy venni( külön felírt a patikàban, mert felhívott! előtte)..vagy kaptam k vitamint pluszban, mert hosszabban volt kizárólag szoptatott a baba.. stb

Annyi, hogy le szoktam nekik adni (doki+védőnő) azt, ami nem kell.. maradék bontott pelust, melltartóbetétet.. ilyeneket..

2021. jan. 13. 19:28
 25/26 anonim ***** válasza:
93%
Egy pohár vizet fogadtak el, de nem készültem semmivel.
2021. jan. 13. 21:48
 26/26 anonim ***** válasza:
63%
Mindkettejuknek 1-1 bonbont adtam. Vedono nyuhdij mellett dolgozik, a virus ellenere is hetente kijar hozzank megnezni a babat, nem ugy,mint sok,fiatak vedono a keruletben... Konkretan egyedul o jar ki jelenleg. A doktorno is nagyon kedves. Nem gondolom,hogy tulzasba estem volna.
2021. jan. 24. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!